USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Збирають допомогу другокласнику з Волині, який всю ніч провів у болоті

15 Квітня 2021 10:42
Другокласник Матвійко, який цілу ніч просидів у болоті, та його старший брат з Горохівщини наразі живуть у родичів по батьковій ліні, неподалік Берестечка.

Про це у телеграм-каналі повідомила речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук.

Нагадаємо, 8 квітня волинянка повідомила в поліцію, що 7 квітня о 17:00 пішов гуляти та не повернувся її 7-річний син. В той же день по обіді хлопчика знайшли в болоті.

Зі слів Ольги Бузулук, в оселі все є, зроблений ремонт, діти ситі і доглянуті. У родичів також є 3-річний хлопчик, граються і з сусідськими дітьми. Матвій все ще дуже сумує за мамою, старший переживає розлуку легше.

Однак деякі потреби все ж є.

«До нас звертались люди з пропозицією допомоги, то протягом 1-2 тижнів ми все зберемо і завеземо хлопцям. Що потрібно? Одяг, взуття, розвивальні якісні ігри. Хлопцям 7 і 12 років», – пише речниця поліції.

Усіх охочих допомогти просять звертатися особисто до Ольги Бузулук за номером телефону – 067 6728122.

Речниця поліції Волині додала, матір хлопчиків нібито таки лікуватиметься та обіцяє навести лад удома. Уже потроху це робить разом з бабою та дідом хлопців. Ця ситуація перебуває на контролі місцевої поліції.

Керівник Горохівського відділення поліції запевнив, що останні дні всі члени сім’ї тверезі.

Також Ольга Бузулук надала фото оселі, зроблені сьогодні, 14 квітня. Там хоча б стало прибрано і чисто, однак меблі і все інше стареньке.

«Допомога тут також не завадить. Є багато людей, які викидають меблі і побутову техніку. Можливо, якщо вам це вже не потрібно, то передайте нам: ми відвеземо все у цю сім’ю. Або доставте особисто», – написала речниця ГУНП у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
було б добре Показати IP 15 Квітня 2021 11:00
\ можливість кошти на спецрахунок переслати
Лучанин Показати IP 15 Квітня 2021 12:50
Якщо людину підтримають (більш мова про моральну підтримку) і людина має бажання, то є надія, що все буде добре...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus