USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Збирають гроші на протез для бійця з Волині, який втратив ногу

1 Грудня 2015 11:01
Потрібні гроші на протез для бійця з Волині, який втратив ногу, потрапивши у ДТП. Лікарям, на щастя, вдалося врятувати другу ногу. Усіх небайдужих волинян просять допомогти. Про це пише в мережі волонтер Наталія Ариванюк.

"Боєць Святослав Прадош, 41 рік, уродженець села Мокрець, Турійського району, Волинської області.

18.10.2015 поблизу Новоайдара, КРАЗ повний бійців потрапив у ДТП, яку влаштували сепаратисти, на жаль, наш з вами земляк отримав найскладнішу непоправну травму, Святослав втратив повністю ліву ногу...

Пост не писали відразу - молились, бо права нога була теж під питанням! Дякувати Богу та золотим рукам лікарів Харківського госпіталю, праву ногу вдалось врятувати, шляхом проведення низки операцій, а попереду будуть і ще!", - йдеться у повідомленні.

Зі слів волонтера, Святослав - боєць 44 окремої артилерійської бригади, що базується в Тернополі. Він чуйний чоловік та батько двох дітей, йому потрібен ЯКІСНИЙ ПРОТЕЗ!

"ДУЖЕ ПРОШУ фінансової допомоги", - звертається Ариванюк до усіх небайдужих.

картка 4149497835320443 Приватбанк, Прадош Святослав
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus