USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Збираємо інформацію»: медики вирішують, чи продовжувати карантин у луцьких школах

11 Лютого 2020 16:15
Педагоги та медики загальноосвітніх шкіл та ДНЗ Луцька збирають інформацію щодо стану здоров’я дітей. Такий моніторинг проводять для того, аби з’ясувати, чи потрібне продовження карантину у навчальних закладах.

Про це стало відомо під час оперативної наради, що відбулася у стінах Луцької міської ради сьогодні, 11 лютого.

Як повідомив начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін, навчальний процес призупиняється, коли на ГРВІ та грип хворіє 20% учнів або дітей в садочках.

З його слів, за станом на сьогодні, триває активний збір інформації про захворюваність дітей у навчальних закладах міста.

«А вже у відповідності до цих цифр будуть приймати рішення про продовження чи скасування карантину», - зазначив головний медик Луцька.

«Значить діємо у відповідності до вимог нормативних документів, але якщо ми перейшли епідпоріг, карантин продовжать. Тому що це діти і ми не повинні піддавати ризику їхнє здоров’я», - відповів на це виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Нагадаємо, у закладах загальної середньої та позашкільної освіти Луцької міської територіальної громади оголосили карантин: для здобувачів освіти 1-4 класів — з 03 по 07 лютого 2020 року; для здобувачів освіти 5-11 класів — з 01 по 08 лютого 2020 року. Згодом в усіх закладах загальної середньої та позашкільної освіти призупинили освітній процес з 10 по 12 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Лютого 2020 10:25
Добрий ранок, чи буде продовжений карантин?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus