USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Збив на смерть та втік: на Волині винуватець ДТП отримав умовне

19 Жовтня 2018 15:44
Водій «Audi», який на смерть збив пішохода та втік з місця пригоди у селі Гірники Ратнівського району, що на Волині, отримав три роки умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Ратнівського районного суду Волинської області від 16 жовтня.

Так, під час судового засідання вдалося встановити, що 7 липня 2018 року в 1 годині 10 хвилин обвинувачений рухався автомобілем «AUDI A-6» з польським реєстраційним номером по вулиці Шевченка у селі Гірники Ратнівського району. Зокрема, перед зміною напрямку руху водій не переконався, що це буде безпечним, виїхав на ліве узбіччя, де наїхав на пішохода.

Однак винуватець ДТП не зупинив автомобіль і не залишився на місці пригоди. Внаслідок ДТП потерпілий отримав численні тілесні ушкодження, які спричинили його смерть.

Водій «Audi»повністю визнав свою вину та не оспорював фактичних обставин злочину. Також він розповів, що сам з'явився до працівників поліції із зізнанням про вчинене.

Потерпіла розповіла суду про те, що її син помер внаслідок ДТП. З її слів, він розмовляв по телефону, знаходячись на узбіччі, де на нього здійснив наїзд автомобіль. Обираючи покарання обвинуваченому, суд врахував думку потерпілої про призначення покарання без ізоляції від суспільства.

Отож, суд визнав винним водія «Audi» та призначив покарання у виді п’яти років з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки, проте на підставі ст.75 звільнив від призначеного покарання, якщо протягом трьох років він не вчинить нового злочину.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Таня Строцюк Показати IP 19 Жовтня 2018 19:47
Прокляті судді!!!
Де правда Показати IP 19 Жовтня 2018 19:47
Три роки умовно за вбивство? Люди, куди котиться наша країна? Скоро в судових установах, в прокуратурі буде прайс висіти "що по чом". Ще й втік з місця вбивства. Може якби допоміг хлопцеві в перші хвилини, то бідна дитина лишилась би жива.
Ольга до Де правда Показати IP 19 Жовтня 2018 23:41
Такий " прайс" є давно! , шкода що не для справжніх жертв, а - для " жертв" закону : адвокатів-рєшал, суддів і т.д. і т. п. Нажаль маю власний досвід аналогічної трагедії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus