USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Здався трохи сумненьким»: на Сумщині до притулку для тварин жінка привезла вовка, якого впіймала голіруч

14 Березня 2022 14:10
До притулку для собак на Сумщині жінка привезла вовка, якого спіймала у полі, бо думала, що то чийсь загублений хаскі. Про це повідомляють у телеграм-каналі ВР.

«Під Сумами бігала хаскі, мабуть хазяї кинули. Трохи сумна і тому трохи агресивна, – повідомила вона ветеринарам. – Але шкода, ганялася за нею по полю, насилу впіймала, заберіть, будь ласка, до себе».

Коли ж ветеринар заглянув у машину, то отетерів: на задньому сидінні був справжнісінький вовк! І ошелешено дивився на нього.

«Жінка. Голими руками. В полі. Спіймала вовка! Бо він здався трохи сумненьким! Раша, ти проти кого воювати прийшла?» – йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
victori.odnenko Показати IP 14 Березня 2022 23:24
Шановні журналісти, автор тексту - я, ідея запозичена з голосового повідомлення у вайбері. Правдива чи ні - ніхто не дізнається. ))) А фото до данної історії відношення не має - це вовк з Естонії, 2019 рік , прикріплена вже в процесі перепостів у соц.мережах.
Дмитро до victori.odnenko Показати IP 15 Березня 2022 03:50
Повністю з вами згоден
Даша Показати IP 15 Березня 2022 12:59
Правдива це історія, чи ні — не важливо. Свою функцію вона виконала — підняла настрій багатьом людям, відволікла від жахіть. Ави шановні дивані війська, краще допоможіть плести сітки, ніж будете плести язиками!
Edita Показати IP 23 Березня 2022 12:36
Я не згодна з вами, Даша. Журналістика має бути журналістикою, тобто обєктивним висвітленням реальних подій, а не історіями, які "піднімають настрій". А в часи війни, це лише дескридитує тих, хто публікує таке і ще більше засмучує читачів при виявленні фейку..Якщо Росія вдається до викручування фактів, відвертої брехні і маніпуляцій суспільною думкою, то Україна не має опускатися до того ж рівня за жодниз обставин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus