USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Здійснилась мрія луцького садочка

12 Грудня 2013 19:30
Андріївські вечорниці у традиційному українському стилі – таке свято для своїх вихованців влаштували у дитячому навчальному закладі № 12.
Завідувач Оксана Олійник розповіла, що очолює заклад не так давно – 11 місяців. Оскільки ДНЗ – один з найстаріших у Луцьку, потребує ремонту окремих приміщень та повного оновлення матеріально-технічної бази.
На свято запросили і представників благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк».

«Приємно, що змалку дітей навчають традицій, цінувати українське слово, звертатися до минулого і бути істинним поціновувачем свого, рідного. Оскільки незабаром новорічно-різдвяні свята, ми прийшли з подарунками. Ще вперше завітавши у ваш садочок ми зауважили, що тут не вистачає сучасних технічних речей. Тому наш перший подарунок від благодійного фонду – сучасний телевізор, який можна використовувати для забезпечення навчального процесу – презентацій, демонстрацій фото і відеоматеріалів. На черзі – встановлення дитячого майданчика, адже існуючий вже застарілий. На жаль, не додається увага з боку держави, тому фонд взяв на себе компенсаторну функцію, адже це головна мотивація Ігоря Петровича Палиці», – звернулася до присутніх заступник голови правління благодійного фонду Ірина Констанкевич.


Також садочку подарували добірку найкращих українських та світових мультфільмів, а всі діти отримали солодкі подарунки.
«Це була мрія садочка – почати оновлювати технічне забезпечення. І завдяки благодійникам, вона втілилася. Ми дуже вдячні за допомогу і за
щасливі очі дітей, які отримали подарунки сьогодні», – розповіла завідувач навчального закладу Оксана Олійник.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus