USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Здохнете, окупанти голімі»: українські хакери зламали онлайн-конференцію російських залізничників

27 Червня 2023 20:59
Українські хакери зламали онлайн-конференцію російських залізничників із представниками загарбників тимчасово окупованих територій.

Про це УП повідомили співрозмовники в кіберсередовищі та надали відео.

За даними джерел УП, ця відеоконференція відбувалася 22 червня 2023 року.

На ній обговорювали, зокрема, питання «переходу на оформлення єдиного перевізного документа» під час здійснення перевезень вантажів між РФ і тимчасово окупованими територіями України.

На відео чути, як до бесіди включається людина, яка звертається до окупантів: «Громадяни залізничники, за підтримку військової агресії проти України...»

На цьому його обривають.

Представник РЖД просить з’ясувати, чому «модератор Кирило проспав включення в ефір несанкціонованих товаришів».

Далі окупанти намагаються повернутися до порядку денного засідання, але наступний спікер також виявляється українським хакером, якому вдалося донести свою думку до загарбників і гауляйтерів: «Щодо цього питання, то партизани замінували всі дороги, у вас зараз буде повний п...ць, вас роз...є СБУ. С*ки, ви всі здохнете, окупанти голімі».

На цьому трансляція і запис обриваються.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus