USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

У Туреччині на зборах побилися українські та російські футболісти

14 Лютого 2023 15:41
В турецькому готелі «Royal Seginus» між гравцями українського футбольного клубу «Минай» з прем’єр-ліги та російського «Шинника», які приїхали на збори, відбулася бійка, конфлікт спричинило зауваження росіянину щодо некоректної поведінки до персоналу.

Як передає Українська правда, про це повідомили футбольний журналіст Роман Бебех у twitter, "Baza", російські пропагандистські ЗМІ «ТАСС», «РИА «Новости».

«Побутова ситуація призвела до конфлікту. Один з українських футболістів зробив зауваження росіянину, який некоректно поводив себе по відношенню до персоналу готелю. Росіянин був випивший і відверто хамив. Росіянин не став вибачатись і його просто прибив футболіст «Миная».

Потім оркостанець привів одноклубників розбиратись до представників Миная. І ця розмова знову ж призвела до бійки. Перемога Миная! Бійка відбувалась під музику «Допоможе ЗСУ!» Вранці в готелі на обличчя росіян видно сліди вчорашнього бою», – йдеться у дописі Романа Бебеха.
Натомість ЗМІ твердять, що сутичка могла виникнути через те, що українці начебто вимагали від начальника ярославського «Шинника» заспівати український гімн.

Той запропонував українцям вийти на вулицю і «розібратися», проте в конфлікт втрутилися співробітники готелю, і його вдалося погасити.

Генеральний директор «Шинника» Сергій Кулаков поскаржився, що керівництво готелю поселило разом українців та росіян.

«У клубі (ФК «Шинник» – ред.) не знали, що українська команда проживатиме в готелі. Ми бронювали готель ще в листопаді, у нас була позиція, щоб у готелі не проживали українські футболісти, щоб уникнути конфліктів. На той момент нікого там не було. Чому в готелі з’явилася українська команда – питання до готелю», – сказав Кулаков.

За даними Бебеха, російські футболісти мають намір з’їхати з цього готелю. «Гравці «Шинника» терміново зняли екіпірування і збираються евакуйовуватись з готелю, поки Минай тренується! (Це не жарт!)» – написав він.
Олександр Костюк, керівник пресслужби ФК «Минай», у коментарі «Країні» підтвердив, що між українськими футболістами та росіянами у готелі в Туреччині сталася бійка.

«Все почалося в холі через ганебну поведінку російського футболіста, який, швидше за все, був п’яний. Він у туалеті чіплявся до співробітниці готелю, за яку заступився наш футболіст. Гравець «Шинника» пішов, покликав ще гравців, і в ліфті вони почали нас провокувати: кричали «Слава Росії», піднімайтеся до нас, зараз розберемося. Ну ми піднялися, розібралися. У результаті у «Шинника» скільки вони там пишуть, четверо постраждалих? Ну, хай буде четверо. А в нас вся команда сьогодні на тренуванні, вже є фото в соцмережах. А «Шинник» зараз збирає речі і вирушає кудись за російським кораблем», – заявив Олександр Костюк.

Він заперечує версію конфлікту, озвучену раніше російською стороною.

«Ніхто не змушував нікого співати гімн. Не було побиття однієї людини в ліфті – у ліфті бійки взагалі не було, тільки провокації російських футболістів. Бійка була вже на поверсі «Шинника», де базувалася їхня команда. Я читав, що нібито нас було 30, а їх 12. Цікаво, хто ця людина, і як вона рахувала? Це неправда. Вийшла команда на команду», – каже Олександр Костюк.

На даний момент, за словами Олександра, російську команду виселяють із готелю.

«Це взагалі була наша головна вимога до організаторів зборів – щоб у готелі з нами не було російських команд. Організатори відхрещуються, що це не їхня помилка, а готелю, який сам погодився поселити російську команду», – каже Костюк.

«Минай» виклав офіційну позицію стосовно бійки з російськими футболістами з ФК «Шинник» у Туреччині.

У заяві підтверджено, що вчора, 13 лютого, у турецькому готелі Royal Sigunas сталася бійка за участю ФК «Минай» та предстаників ярославського «Шинника» з рф.

«Причиною сутички стала ганебна поведінка футболістів російської команди стосовно працівниці готелю та провокаційні вигуки у бік закарпатців», – ідеться у заяві «Минаю».

Там також вказали, що «вже після закінчення сутички, коли минайці були в номерах, росіяни продовжили бійку між собою». «Тих, хто намагався зупинити сутичку, звинувачили у підтримці України. Втрутитись довелось місцевій поліції, щоб заспокоїти росіян», – додали у клубі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Макс Показати IP 14 Лютого 2023 15:51
вся турція це рососійська прокладка
Анонім Показати IP 14 Лютого 2023 16:53
Наші хлопці добряче відпиздили пяну кацапню.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus