USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

«Зелена картка» для юридичних осіб*

23 Червня 2023 17:22
«Зелена картка» – це міжнародний страховий поліс, який діє в більш ніж сорока країнах світу. Він передбачає фінансове відшкодування збитків постраждалим третім особам, якщо ДТП відбулося з вини застрахованого водія. Наявність поліса обов’язкова, якщо компанія використовує власний транспортний засіб для перевезень територією інших країн, де діє ця система страхування.

Замовити «Зелену картку» для юридичних осіб ви можете на сайті: https://www.pzu.com.ua/corporate/autoparky/greencard.html.

Для чого потрібна «Зелена картка»

Якщо говорити просто, то «Зелена картка» є міжнародним аналогом ОСЦПВ. Її можуть оформлювати як фізичні, так і юридичні особи. Це не дивно, оскільки багато компаній можуть використовувати власний парк транспортних засобів для здійснення діяльності на території інших країн.

Попри те, що цей поліс оформлюється в страхових компаніях, страхувальником завжди виступає організація під назвою МТСБУ. Це об’єднання українських страхових компаній, за допомогою якого значно спрощується процедура відшкодування збитків, які були спричинені дорожньо-транспортною пригодою за кордоном.

На вартість страхового поліса впливають кілька важливих аспектів:

– тип транспортного засобу;

– кількість ТЗ;

– термін дії поліса;

– країна призначення.
Особливості оформлення «Зеленої картки» для юридичних осіб у «ПЗУ Україна»

«Зелену картку» для юридичних осіб будь-яка компанія може оформити в страховій компанії «ПЗУ Україна». Це один із лідерів вітчизняного ринку, який стабільно пропонує власним клієнтам дійсно якісні послуги.

Перед оформленням страхового поліса потрібно зібрати відповідний пакет документів:

– свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу;

– свідоцтво про реєстрацію юридичної особи;

– підтвердження права власності на транспортний засіб.

Послуги СК «ПЗУ Україна» мають великий попит серед українських компаній через низку переваг, які вони отримують під час співпраці, а саме:

– короткі терміни відшкодування збитків;

– понад 100 представництв для оформлення страхового поліса;

– інформаційна підтримка під час подорожі.

ПрАТ СК «ПЗУ Україна» – це насамперед висока якість послуг і вигідна співпраця. Компанія протягом багатьох років впроваджує нові страхові продукти, щоб кожен клієнт зміг отримати оптимальний для себе страховий поліс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus