USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Зеленський прибув до Брюсселя з першим закордонним візитом

4 Червня 2019 15:22
У вівторок, 4 червня, президент України Володимир Зеленський прибув до Брюсселя з дводенним візитом.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, президентський літак приземлився в другій половині дня в міжнародному аеропорту Завентем.

Це перший закордонний візит Зеленського після обрання його главою Української держави.

Відповідно до програми, першою відбудеться зустріч з президентом Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером, яка почнеться о 15.30 (16.30 за Києвом).

Після цього президент Зеленський відвідає штаб-квартиру НАТО, де проведе зустріч з генеральним секретарем Альянсу Йенсом Столтенбергом.

О 18.20 (19.20 за Києвом) в будівлі Єврокомісії почнеться зустріч з президентом ЄК з питань євро, соціального діалогу, фінансової стабільності та фінансових послуг Валдісом Домбровскісом, який курирує питання макрофінансової допомоги Україні.

Завершує програму зустріч з президентом Польщі Анджеєм Дудою, яка пройде в представництві Польщі в ЄС, після закінчення її президенти зроблять заяви для преси.

На другий день заплановані зустрічі з високим представником ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Федерікою Могеріні і президентом Європейської Ради Дональдом Туском, після закінчення якої відбудеться спільна прес-конференція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus