USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зеленський розповів про дві розмови з Путіним

1 Вересня 2019 07:00
Український глава держави Володимир Зеленський двічі говорив з російським лідером Володимиром Путіним телефоном. Третя розмова повинна відбутися очі в очі у нормандському форматі. А після завершення війни усі ті, хто свідомо сприяв її затягуванню, відповідатимуть перед законом.

За словами Зеленського, колишнє керівництво МЗС України намагалося не допустити його розмови з Путіним. Інтерв'ю глави української держави телеканалу 1+1 вийшло в суботу, 31 серпня, передає 24 канал.

Перша розмова Зеленського і Путіна

За його словами, колишні очільники МЗС не допускали главу держави до прямих перемовин із Путіним. Мовляв, бо «не дай Боже зараз моряки повернуться через розмову Зеленського з Путіним». «Я за це їх... Не хочу й казати про моє ставлення до них», – наголосив Зеленський.

«Я вирішив йому (Путіну, – ред.) подзвонити. Ми познайомились, у нас була розмова десь 30 хвилин. Ми говорили про повернення наших хлопців, про наступні кроки, про ситуацію на Донбасі, про війну», – розповів український президент.

І додав: «Він казав мені інформацію, якою він володіє. Я йому говорив про інформацію, яку знаю я. І це різні інформації про те, що відбувається на Донбасі. У нас була, я гадаю, предметна розмова. Ми визначили, яким чином і в який термін ми повинні повернути наших хлопців».

Друга розмова президентів України та Росії

Під час другої телефонної розмови Володимира Путіна і Володимира Зеленського президенти домовилися: третій контакт між ними буде особистою зустріччю в нормандському форматі.

«Чесно кажучи, він мені сказав, що раніше були такі стосунки, що про ніякі зустрічі не могло бути мови. Я вважаю, що тільки дивлячись очі в очі і в присутності західних лідерів ми можемо домовитися й підписатися – що найважливіше», – наголосив Володимир Зеленський.

Відповідальність після завершення війни

Після завершення військового конфлікту з Росією, зазначив Володимир Зеленський, «буде відверта розмова, з іменами сучасних політиків, сучасних представників засобів масової інформації».

«У мене є інформація з прізвищами: хто та що робить, хто від кого отримує гроші, хто які акценти, хто які меседжі дає на телебаченні, в газетах. Що в цілому відбувається заради того, щоб вони (полонені Росією українці, – ред.) просто не повернулися», – повідомив Зеленський.

Інформація є, і, що найголовніше, винні за все це будуть відповідати згідно із законом, пообіцяв президент України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Фашистяра Показати IP 1 Вересня 2019 07:48
Порохоботських с&к треба різати кубиками і дати собакам поїсти з кашею.
123 до Фашистяра Показати IP 1 Вересня 2019 13:11
Про снігурів ще забув і про младєнцев...
Лучанин до Фашистяра Показати IP 1 Вересня 2019 14:37
А куди дивиться модератор після таких висловлювань? Чи він "в тємє"?
Лучанин Показати IP 1 Вересня 2019 08:54
Брєд від початку до кінця.
Саботажник Показати IP 1 Вересня 2019 10:46
Порохоботи мусять страждати показово!
123 Показати IP 1 Вересня 2019 13:10
Який він далекий від суті справ...розмова була предметна («Він казав мені інформацію, якою він володіє. Я йому говорив про інформацію, яку знаю я. І це різні інформації про те, що відбувається на Донбасі.)...сміх і гріх...і до чого тут порохоботи???але винен Порошенко і порохоботи це точно...
Клава Показати IP 1 Вересня 2019 14:02
а про розіп"ятих немовлят кремлівський блефун нічого не говорив ?..
Рома Показати IP 1 Вересня 2019 22:39
Є інформація від путіна? За те що не здавали інтереси України доведеться відповідати перед законом? Перед чиїм?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus