USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Зеленський у Луцьку провів координаційну нараду щодо безпекової та соціальної ситуації на Волині

9 Липня 2023 13:34
Під час візиту до Луцька президент України Володимир Зеленський разом із президентом Польщі Анжеєм Дудою взяли участь у заходах із вшанування пам'яті усіх жертв Другої світової війни та 80-ї річниці Волинської трагедії.

Окрім того, в Замку Любарта відбулася координаційна нарада щодо безпекової та соціальної ситуації на Волині. Про це президент повідомив у своєму телеграм-каналі.

«Перше: кордон, ситуація у прикордонній Білорусі. Друге: посилення наших Сил оборони та безпеки й усієї північної ділянки кордону, в кожній області. Доповідали військові, правоохоронці, місцева влада. Третє: стан укриттів. Четверте: бюджетне забезпечення. Пʼяте: робочі місця. Вдячний усім в області, хто працює заради наближення нашої перемоги!» – зазначив Зеленський.
Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко доповів главі держави про облаштування фортифікаційних та оборонних інженерних споруд, а також про соціально-економічну ситуацію в області.

Водночас командувач ОУВ «Волинь» Володимир Миронюк розповів про обстановку в зоні оперативної відповідальності.

Також під час наради йшлося про заходи з посилення захисту українсько-білоруської ділянки державного кордону на території нашого регіону; про забезпечення життєдіяльності Луцьк та про оборонні заходи в умовах воєнного стану; про криміногенну та оперативну обстановку у Волинській області; про результати діяльності ДП «Ліси України» за І півріччя 2023 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 9 Липня 2023 14:29
Польський президент також приїхав зі своїм єрмаком?
До дідо до дідо Показати IP 9 Липня 2023 16:41
це суто українське явище, не кожна країна може таким похвалитись
Анонім Показати IP 9 Липня 2023 16:39
Президенту вже давно подобається цей замок
Клава Показати IP 9 Липня 2023 17:27
А чому немає на нараді начальника Луцького гарнізону ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus