USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Зеленський випереджає Порошенка на 47%. Опитування

16 Квітня 2019 14:08
За кандидата у президенти і шоумена Володимира Зеленського у другому турі виборів готові проголосувати 72,2% опитаних українців, які визначилися з вибором і підуть голосувати, а за чинного президента Петра Порошенка – 25,4% респондентів.

Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного з 9 по 14 квітня, які оприлюднені у вівторок, передає «Інтерфакс-Україна».

За кількістю респондентів, які збираються голосувати і визначилися з вибором, 72,2% проголосують за Зеленського і 25,4% – за Порошенка, а 2,4% хочуть зіпсувати бюлетень.

Із загальної кількості опитаних 48,4% українців проголосували б за Зеленського і 17% – за чинного главу держави, якби другий тур президентських виборів проходив зараз.

При цьому 17,9% заявили, що не визначились з вибором, 1,6% – що мають намір зіпсувати бюлетень, 6,3% не мають наміру брати участь в голосуванні, а 8,8% відмовилися відповідати на запитання.

Методом особистого інтерв’ю соціологи опитали 2004 респондентів у 129 населених пунктах усіх регіонів України (крім АР Крим) за 3-ступеневою стохастичною вибіркою із квотним відбором на останньому ступені, репрезентативною для населення України віком від 18 років.

У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, яка контролюється українською владою.

Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0,95 і за дизайн-ефекту 1,5) не перевищує: 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% – для показників близьких до 25%, 2,0% – для показників близьких до 10%, 1,4% – для показників близьких до 5%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Коля Показати IP 16 Квітня 2019 14:40
Супер! ЗМІНИ НА КРАЩЕ!!! А ті хто там пише що ПП такий і такий і такий хороший, то Ви що забули як ПП обіцяв долар знизити , як дорого стала кварплата, як дорого продукти одяг, побутові речі, як телебачення стало дуже дорого, як все стало наабагато гірше, як багато людей гне спину на пана піднімаючи чужій країні економіку, як в своїй країні ти не портрібен або ж працюй за копійки і виживай!!! ЯК ця ж влада віддала території ворогу і пісеньки зараз співає, бо їм головне знову виграти і далі обманювати народ. Ця пісня "Ти ж мене підманула" співалась для людей, як теперішня влада обманула людей!!!!!!!!!!!
Хак мозку до Коля Показати IP 16 Квітня 2019 16:30
Те про що ви пишете не відноситься до компетенціі президента. Розберіться для початку хто за що відповідає.
ще не зовсім свідоми до Хак мозку Показати IP 16 Квітня 2019 17:35
Це Ви вірно вказали. Означений перелік питань відноситься до компетенції Кабінету міністрів. Але ж хто вносив подання на призначення прем'єра у ВР? Я провів невелике бліц-опитування серед своїх сусідів. Тітка Надя впевнено запевнила, що не вносила. Дід Степан ні сном, ні духом не відає про вказану процедуру. Молодь (Влад, Катя і Настя) взагалі відмовилися відповідати на провокативне pfпитання. Побоюютьс, що "пришиють" їм руку кремля. То в мене запитання до Вас, хто ж все-таки вносив подання у Верховну Раду про призначення Гройсмана на посаду прем'єр-міністра України?
Хак мозку до ще не зовсім свідоми Показати IP 18 Квітня 2019 11:47
Вносив президент Порошенко. І як на мене робота прем'єра задовільна у даних умовах. Не можна очікувати "манни небесної" вже зараз і сьогодні. Розвинені демократії століттями йшли до свого успіху. І треба враховувати що ми маємо в середині країни... війна, олігархат, тотальна корупція, і саме основне, - домінуюче совкове мислення у народу... треба час щоб це все вирішилось. Еволюцію ще ніхто не відміняв!
Федір Т. Показати IP 16 Квітня 2019 15:10
Пане Петро Олексійович , люди тобі в 2014р. повірили , але та корупція , яка сьогодні процвітає у всіх органах влади і бізнесі звела все до цього, що маємо в першому турі виборів. Люди все бачать і голосують не за ЗЕ ... , а проти ТЕБЕ.!!! Робіть серйозні висновки, також син Ваш не повинен бути у ВР як і Януковича ...!!!! Потрібно робити правильні висновки із новітньої історії України , бути патріотом і чесною ,порядною людиною - буде неминучий успіх і повага від людей ...!!!!
123 до Федір Т. Показати IP 16 Квітня 2019 16:34
Думаю Президент Вас не почує... Він не читає дописи під статтями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus