USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зеленський звільнив Командувача об’єднаних сил

27 Лютого 2023 08:39
Президент України Володимир Зеленський звільнив Едуарда Москальова з посади Командувача об’єднаних сил. Він був призначений на цю посаду незабаром після повномасштабного вторгнення Російської Федерації.

Указ глави держави № 113/2023 про звільнення Москальова датований неділею, 26 лютого.

«Звільнити Москальова Едуарда Михайловича з посади Командувача об’єднаних сил», – йдеться в документі.

Едуард Москальов – генерал-майор Збройних сил України, учасник російсько-української війни. Раніше Москальов був командиром оперативно-стратегічного угруповання військ «Одеса» та начальником штабу – першим заступником командувача військ оперативного командування «Схід».

15 березня 2022 року указом Президента України був призначений Командувачем об’єднаних сил. За кілька днів після призначення Президент Володимир Зеленський нагородив Москальова орденом Богдана Хмельницького II ступеня «за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макс Показати IP 27 Лютого 2023 09:46
Чому цих бариг не арештовують, а лише у відставку відправляють ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus