USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Земфіра з прапором України. Фото. Відео. Реакція у Держдумі

5 Липня 2015 16:37
Російська співачка Земфіра Рамазанова виступила з українським прапором під час концерту в Тбілісі. За що росіяни вже встигли засудити зірку. Про це повідомляє "Українська правда".

3-го липня Земфіра вийшла на сцену фестивалю "Tbilisi Open Air 2015". До слова, співачка є хедлайнером цього фестивалю поряд з британською групою Placebo.

Під час виконання пісні "Интересно, как ты там" рок-зірка підняла над головою синьо-жовтий стяг України, а згодом зав'язала його на стійці мікрофона.



Як виявилося, Земфіра побачила український прапор в руках в одного зі своїх українських прихильників, який навмисне приїхав до грузинської столиці на її концерт.

Про те, як співачка попросила в нього стяг, користувач розповів у своєму Facebook.



Колишній музичний продюсер російської рок-виконавиці Земфіри Олександр Кушнір заявив, що вона не готувала спеціально акцію з прапором України на концерті у Тбілісі. З його слів, усе відбулося спонтанно. Земфіра побачила у когось з глядачів прапор і підхопила його.

«Знаю Земфіру з першого дня її перебування в Москві, і як людину, і як музиканта. Вона артист ексцентричний, вже на першому своєму концерті в Москві рвала подушки і розкидала по залу. В інші рази Земфіра кликала публіку на поле, люди зістрибували з трибун стадіонів і бігли до сцени. Рок-фестивалі — це не концерти в консерваторії імені Чайковського, там своя специфіка, своя субкультура», - пояснив продюсер.

Та, схоже, в Росії не надто зраділи вчинку Земфіри. А глава міжнародного комітету Держдуми Олексій Пушков навіть запропонував Інтернет-користувачам висловити свою думку з цього приводу.

Прошу выразить ваше отношение к акции Земфиры в Тбилиси, где она пела, размахивая флагом Украины. Кто против- ретвит, кто за - избранное.

— Алексей Пушков (@Alexey_Pushkov) 4 Липень 2015

Щоправда, заклик чиновника в Twitter радше виглядає, як спосіб публічно засудити артистку за своєрідну підтримку України. Адже після цього соцмережі вибухнули гнівними твітами про "неприпустиму поведінку" співачки.




Продюсер Йосип Пригожин назвав дії Земфіри обурливою провокацією і спробою чорного піару.

Нагадаємо, ще навесні російська рок-співачка в знак підтримки українців видалила вміст свого сайту, залишивши тільки пісню гурту "Океан Ельзи" "Відпусти" у своєму виконанні на одному з концертів 2008 року.



На підтримку України, крім Земфіри, протягом останніх півтора року виступали й інші російські музиканти – легенди російського року Борис Гребенщиков, Юрій Шевчук та Андрій Макаревич.

АНДРІЙ МАКАРЕВИЧ: «ЩОБ ПАМ'ЯТАЛИ». ВІДЕО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Фелікс Показати IP 5 Липня 2015 17:58
Земфіра- Людина з великої літери й талановита співачка!! Слава Україні!!
007 до Фелікс Показати IP 6 Липня 2015 13:22
Земфіра сьогодні махає українським прапором, а щодня гейським.
Стасик Показати IP 5 Липня 2015 18:02
Пушков - гів...но!!!
Іванко Показати IP 5 Липня 2015 18:21
Поважаю росіян із-за таких людей як Макаревич, Гребенщіков, Земфіра та багато інших.. Діячі мистецтв завше в авангарді і за справедливість, їм рота не заткнеш і не підкупиш!
аяяй Показати IP 6 Липня 2015 00:58
Вот сейчас в России начнется травля певицы и все будут петь под одну дудку.
Коля до аяяй Показати IP 6 Липня 2015 10:49
По бузят и успокоятся, сильных антиукраинских настроений в России нет, ну мож пару ближайших концертов отменят...Все у нее будет хорошо)
патріот Показати IP 6 Липня 2015 10:05
дайте їй за це звання "герой України" і не забудьте сходити на її концерт, правда не задаром.
Коля Показати IP 6 Липня 2015 10:47
А что она должна было с этим флагом делать? Ей его всучили фанаты, она ж его не выкинет, даже если он ей не нравится, потому что фанаты обидятся, а следовательно не придут на концерт и не купят билет... Она так же взяла бы флаг Зимбабве, Албании, Ирака и т.д.
007 Показати IP 6 Липня 2015 13:08
Модератору ганьба! Підтримуєте гейські настрої?
ГАНЬБА вор.владі!!! Показати IP 8 Липня 2015 11:56
земфіра молодець! а індексаційний вор яйценюк ОЛЙУХ !!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus