USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Землетрус у Каліфорнії створив розлом, який видно з космосу

9 Липня 2019 16:48
Землетрус, що стався в Каліфорнії, був найпотужнішим за останні 25 років. Епіцентр поштовхів розташовувався в пустельній зоні за 300 км від Лос-Анджелеса, але жителі цього міста та інших поселень в околицях відчули серйозну сейсмічну активність, передає Укрінформ.

Максимальна амплітуда землетрусу досягла 7,1 бала за шкалою Ріхтера.

Як повідомляє CNN, за кілька днів після цього, супутники зробили фотографію, на якій видно розлом на поверхні Землі. Найсильніший землетрус не тільки завдав серйозної шкоди житловим будинкам та інфраструктурі міст, а й по суті змінив ландшафт місцевості.

Розлом утворився недалеко від епіцентру підземних поштовхів, – в пустельній зоні, де колись була вода. Крім цього, тріщина пройшла через одне з каліфорнійських шосе, що паралізувало рух по ньому.
Після другого землетрусу губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом оголосив у штаті надзвичайний стан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВВ Показати IP 10 Липня 2019 11:38
Напевно в Україні скрізь землетрус дороги зруйнував. Але рух не паралізовано))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus