USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Землетрус в Індонезії забрав життя людини

16 Грудня 2017 09:58
Землетрус магнітудою 6,5 стався в Індонезії, в результаті удару стихії загинула щонайменше одна людина.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Associated Press.

Поштовхи були зафіксовані о 23:47 за місцевим часом. Епіцентр землетрусу розташований на глибині 92 км.

Влада підтвердила смерть 62-річного чоловіка в провінції Західна Ява. Є дані про інших постраждалих і жертви в цьому районі, але їх кількість поки невідомо.

Після землетрусу влада острова Ява, де розташована столиця Індонезії Джакарта, оголосила попередження про наближення цунамі. Пізніше офіційний представник агентства із запобігання стихійних лих країни Сутопо Нугрохо повідомив, що реальної загрози цунамі немає, передає ТАСС.

За його словами, землетрус магнітудою 6,8 стався в ніч на суботу біля південного узбережжя індонезійського острова Ява та призвів до руйнувань.

"В окрузі Чіаміс (провінції Західна Ява) пошкоджені будинки. Є жертви і постраждалі. Місцеві жителі піднімаються в гори, побоюючись цунамі", - написав чиновник в Twitter.

В окрузі Чілачап провінції Центральна Ява евакуйовано близько 50 пацієнтів місцевої лікарні, в якій через землетрус обсипалися стіни і стеля, розповів чиновник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus