USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Жахлива ДТП у Канаді: розбилася юніорська хокейна команда

7 Квітня 2018 10:45
В ніч проти суботи. 7 квітня, у Канаді автобус із юніорською хокейною командою Humboldt Broncos зіткнувся з вантажівкою на шосе. Внаслідок катастрофи загинули 14 людей а загалом в автобусі їхало 28 осіб.

Про це повідомляє канал 24 з посиланням на Daily Record.

Зазначається, що аварія трапилася за 30 кілометрів від міста Тісдейл у провінції Саскачеван, куди спортсмени прямували на гру. Вік хокеїстів – від 16 до 21 року.

Ця аварія викликала серйозну реакцію з боку екстреної служби. Вона скерувала три вертольоти швидкої допомоги, які попрямували на допомогу десяткам автомобілів поліції та автомобілів швидкої допомоги на місці ДТП.

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо поширив у своєму Twitter слова співчуття від міністра безпеки, додавши: "Я не можу уявити, що ці батьки переживають, і моє серце виходить до всіх, кого вразила страшна трагедія у громаді Гумбольдта та за її межами".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
. Показати IP 7 Квітня 2018 15:27
Співчуття рідним та близьким. Хай земля їм буде пухом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus