USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Жан Рено зіграє свою останню роль в українсько-французькому фільмі

26 Січня 2018 20:18
Популярний актор Жан Рено, який вирішив завершити кар’єру, зіграє головну роль в українсько-французькому трилері «Останній крок».

Про це повідомили на сторінці Державного агентства України з питань кіно у Фейсбук.

Загальну вартість виробництва фільму оцінюють у 73 млн 877 тис. 206 грн., з яких Україна виділить 21 млн 630 тис. грн.

Проект цієї стрічки став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Режисером та автором автором сценарію фільму є француз Фредерік Петіжан, продюсерами – Корін Бенішу, Лоран Тальрон, Флоранс Моос, (EAST 35», «SEVEN 52»), Оліас Барко та Олег Герман («ІСТ ВЕСТ ПРОДАКШН»). Оператором-постановником стрічки є триразовий лауреат премії «Сезар» французький кінооператор Т’єррі Арбоґаст.

За сюжетом, найбільш розшукуваний з-поміж анонімних найманих вбивць, Генрі насолоджується самотньою відставкою на березі маленького віддаленого озера в Канаді. Дівчина при смерті, після тяжкого нещасного випадку на мотосанях, знаходить прихисток у його шале. Чоловік, котрий усе життя вбивав, вперше рятує життя.

«Залучення до співпраці Жана Рено як кінозірки світового рівня, окрім перспективності власне проекту, означає ще й визнання української кіноіндустрії світовою професійною спільнотою», - зазначив голова Держкіно.

Зйомки фільму будуть проходити у Карпатах (на озері Синевир), у Києві, в Нью-Йорку та в Канаді. Вихід стрічки у прокат запланований на 2019-ий рік.
Нагадаємо, нещодавно легендарний співак Елтон Джон оголосив про завершення кар’єри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus