USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Жертва ДТП два роки чекає завершення слідства. ВІДЕО

17 Червня 2011 14:33
Винуватця ДТП, у якому два роки тому постраждав випускник з Волині ще й досі не покарано: батьки хлопця нарікають, що уникати відповідальності йому допомагають зв’язки.
Тим часом правоохоронці усе заперечують. Кажуть, що слідство затяглося через об`єктивні причини. Справа вимагає численних експертиз, без яких встановити істину неможливо. Про це повідомляє ICTV.
Зараз постраждалому Юрію 19 років. Він – інвалід другої групи.
Хлопець і досі з жахом згадує свій випускний вечір. Два роки тому, каже, він повертався додому, аби перевзутися, а за кілька кроків від дому його збила машина.
Винуватець ДТП з місця аварії втік. Хлопця з розбитою головою знайшли сусіди.
Через відкриту черепно-мозкову травму, численні гематоми та переломи хлопець став калікою на все життя. Юрій втратив зір на одне око. У нього погіршився слух, періодично паралізує половину тіла.
Два роки слідства не дали результатів. Винуватця ДТП не покарано. Родина підозрює, що чоловікові допомагають старі зв’язки.
«То колишній працівник міліції, слідчий тим більше, – розповідає мама хлопця Зінаїда Мазурок. – Він знає, куди можна звернутися, як залагодити. У мене немає ні прокурорів, ні суддів знайомих».
У міліції кажуть: для об’єктивного розслідування кримінальної справи проводять усі експертизи. Тепер з Києва чекають результатів повторних досліджень.
Адже винуватець ДТП спочатку у скоєнні злочину зізнався, потім передумав і змінив покази.
«У січні місяці цього року призначена комплексна судово-медична транспортно-трасологічна експертиза, виконання якої на даний час ще триває, – розповів начальник відділу розслідування ДТП слідчого відділу УМВС України у Волинській області Юрій Угланов. – І по вказівках по справі, по виконанні цієї експертизи і проведенні необхідних слідчих дій і буде прийматися рішення».







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus