USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жертвами лісових пожеж у Туреччині стало вже чотири людини, понад 180 людей постраждали

30 Липня 2021 09:42
Жертвами лісових пожеж в Туреччині стало вже чотири людини. Вогонь вже поширився на сім провінцій.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter міністра сільського та лісового господарства Туреччини Бекіра Пакдемірлі.

Остання людина агинула в Мармарисі. Через лісові пожежі вже постраждали 183 осіб. Нині вирують двадцять пожеж в семи провінціях Туреччини. Вогонь знищив десятки будинків.

Влада в Мармарисі приступила до евакуації місцевих жителів і туристів з готелів через серйозні лісові пожежі.

Питання про евакуацію туристів з Туреччини у зв'язку з сильними лісовими пожежами не стоїть. Основні туристичні об'єкти знаходяться поза зоною пожежі.

Нагадаємо, у Туреччині розгорілися потужні лісові пожежі поблизу популярних в українців курортів. Під час пожеж уже постраждали понад пів сотні людей. У Мармарисі полум'я розгорілося в безпосередній близькості від житлових районів і готелів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Василь Показати IP 30 Липня 2021 09:46
Ці пожежі не віпадкові.
Анонім до Василь Показати IP 30 Липня 2021 10:36
Там кожей рік пожежі,в цьому трохи більше і підійшло ближче до курортний міст. Були на своєму авто в 2019р біля Мармарису - там тоді не горіло,проте горіли ліси в інших районах,по дорозі додому ми спостерігали як гасили вогонь. Ночували біля Ізміра,пожежі видно не було,але смерділо паленим і цілу ніч був рух на дорозі - гасили десь поряд. В цей період влітку там мало комфорту - жахлива спека.
Анонім Показати IP 30 Липня 2021 10:50
На мою власну думку,де б ви не відпочивали, чи то Туреччина, чи Болгарія, чи Чорногорія найбільш комфортно у вересні - нема спеки,нема навали людей,дешевше, більше різноманіття овочів і фруктів. Давно пора змістити канікули у школах для дітей,щоб українці могли більш комфортно і дешевше відпочити зі своїми чадами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus