USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жертви домагань Вайнштейна отримають по $25 млн

12 Грудня 2019 14:05
Голлівудський продюсер Харві Вайнштейн досяг згоди з жертвами своїх домагань, яким він заплатить $25 млн компенсації. Про це пише The New York Times.

За словами юристів, запропонована мирова угода отримала попереднє схвалення всіх зацікавлених сторін. Зазначається, що у ній можуть взяти участь понад 30 актрис і співробітниць компанії продюсера, які в судових позовах звинуватили Вайнштейна у сексуальних злочинах. В обмін на виплати Вайнштейну не доведеться визнавати провину.

Угода потребує схвалення суду і остаточного підписання всіма сторонами. Витрати оплатять страхові компанії, які представляють колишню студію продюсера, компанію Weinstein. Юристи Вайнштейна відмовилися від коментарів.

Мирова угода дозволить врегулювати судові позови, подані десятками жінок проти продюсера, починаючи з 2017 року. Хоча продюсера звинувачують такі світові знаменитості, як Гвінет Пелтроу, Анджеліна Джолі та Сальма Гаєк, жодна з них не приєдналася до судового процесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus