USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Жінка загинула на місці: як покарали волинянина, який збив трьох людей

3 Березня 2024 15:53
Збив трьох людей, одну з яких – на смерть. Водієві, який спричинив летальну ДТП у Торчині, оголосили вирок. Цікаво, що самі потерпілі просили суворо не карати керманича.

Трагедія сталася в Торчині понад два роки тому. Двоє людей опинилися в лікарні, одна жінка загинула, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Переходили, машина їх збила. Ті зразу попадали, а та їхала ще на машині, на капоті, і тут злетіла. Мужчина ще один, там у нього нога і голова. А ще одна жінка, то ноги добре потрощені, рука і голова», – розповідав водій швидкої Володимир Ковальчук.

Мама водія зазначала, що люди переходили дорогу поза пішохідним переходом, тому керманич їх не побачив.

Загибла жінка була в темному одязі, без світловідбивних елементів.

Місцеві розповідали, що компанія пішоходів любила випити.

Читати ще: Лучанин в’їхав у бус із людьми: як покарали водія за аварію з сімома потерпілими

Поза переходом вони ішли чи ні, суддя до уваги не брав.

«Посилання захисника про те, що наїзд відбувся поза межами пішохідного переходу, до уваги судом теж не приймається, оскільки, зі слів самого обвинуваченого, пішоходів він узагалі не бачив, а відчув лише удар, після чого зрозумів, що збив пішоходів, що свідчить про значне перевищення швидкості водієм», – вказано в ухвалі суду.
Сам водій чи не одразу після аварії повідомив, що його засліпило світло.

«Світило світло і зразу за тим світлом буквально вони десь появилися. Світло сліпило, те, яке освітлює пішохідний перехід. Зразу за пішохідним переходом… Там тінь падає, чи що, я не знаю. Вони появилися, силуети просто і все. Я навіть не встиг нічого зробити», – зауважував водій.

Слідчі встановили, що водій їхав зі швидкістю близько 70 кілометрів за годину.

У суді потерпілі просили суворо не карати чоловіка, але позбавити його права керувати машиною. Кажуть, що він добровільно відшкодував усім завдані збитки.

Суд першої інстанції присудив йому три з половиною роки тюрми і на три роки позбавив права керувати автівкою.

Прокурори повважали, що таке покарання надто м’яке, тому подали апеляційну скаргу. Наголошують, що до аварії чоловік неодноразово порушував правила дорожнього руху. Мовляв, навіть був випадок, коли відмовився проходити освідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus