USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Жорсткий розгін маршу в Мінську: ОМОН стріляє та кидає гранати в людей. Відео

25 Жовтня 2020 20:06
У Мінську силовики жорстко розганяють учасників маршу проти Олександра Лукашенка.

У місті чути вибухи світло-шумових гранат. Людей обстрілюють гумовими кулями та поливають водою. Як пише УНІН з посиланням на видання Tut.by, силовики шукають тих, хто встиг сховатися, по дворах та під'їздах.

Як зазначається, у поліції підтвердили інформацію і заявили, що це для "припинення протиправних дій протестуючих".

У дворах чути вибухи від світлошумових гранат. На відео видно, як люди розбігаються в різні боки від вибухів.

"На Орловській вулиці від вибухів у будинках вибило скло. А на Нововіленській - граната вибухнула прямо під ногами дівчини. Вона так і залишилася стояти в диму, потім сяк-так, кульгаючи, побігла з натовпом", - йдеться в повідомленні.

За людьми відкрили вогонь гумовими кулями. Як мінімум одній людині пробило живіт.
"Прямо під вікнами 7 пологового будинку стріляють. Це вікна реанімації для породіль з сердеченими захворюваннями. І новонароджені там", - розповідають очевидці.
Telegram-канал «Наша Ніва» повідомляє, що в результаті вибухів гранат постраждала мінімум одна людина, у нього пошкоджено коліно.

За даними «Нової газети», й від обстрілів поранення отримав як мінімум один учасник маршу.
Telegram-канал Nexta_live пише, що від вибухів гранат у будинках вибило скло. Повідомляється як мінімум про кількох постраждалих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2020 20:40
Дуже бацька не хоче в Ростов... Але з такими подіями, йому скоро, вже нічого не буде потрібно.
Запитання Показати IP 25 Жовтня 2020 20:56
.....вікнами 7 пологового будинку стріляють. Це вікна реанімації для породіль з сердеченими захворюваннями. І новонароджені там", - розповідають очевидці... То чого ті *протестанти* бігають там? Додому, спати, і буде спокій.
князь Показати IP 25 Жовтня 2020 23:33
туп*е бяларусы
Дідо Показати IP 26 Жовтня 2020 01:48
Зате в них лікують за державний кошт, от і думайте де краще.
Я Показати IP 26 Жовтня 2020 05:49
мало майданним дали
999 Показати IP 26 Жовтня 2020 16:07
Ви краще покажіть українцям всю правду, що зараз робиться в Польщі. А зараз у Польщі, ситуація аналогічна білоруській. Зразу видно які замовні статті. А ще кажуть у нас в Україні всі вільні та пишуть те що наболіло і немає цензури. Брехня цензура, як була при Радянській владі, так вона існує й досі. Про Польщу писати не можна, бо вона типу партнер України, а щодо Білорусії, то пишіть що бажаєте, навіть можете прибрехати, бо Лукашенко і Путін з Росією для нас вороги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus