USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Жорстоко вбив власну дружину

26 Червня 2012 16:02
Жорстоко вбив власну дружину 44-річний чоловік у селі в Маневицькому районі Волині. Він до смерті відлупцював жінку залізним совком по голові, а потім відвіз тіло до лісу, аби закопати.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

Зі слів місцевих мешканців, подружжя постійно конфліктувало. Мешкаючи в одній хаті, між собою фактично не спілкувалися. Чоловік полюбляв заглядати в чарку: як тільки випивав, повертався додому і починав з’ясовувати стосунки, розмахуючи кулаками.

Вранці, ще не відійшовши від дози спиртного, він прийшов до дружини і почав її будити: мовляв, ідемо на город кропити колорадських жуків. Жінка відмовилася. Тоді чоловік пішов із хати. Зрештою повернувся і став вимагати гроші на придбання засобів для кропіння жуків. Однак і цього разу отримав відмову – жінка вирішила, що гроші йому потрібні, аби похмелитися.

У цей момент розлючений чоловік схопив залізний совок і почав по голові бити ним дружину. Від отриманих множинних травм жінка померла на місці події. Зрозумівши, що сталося, підозрюваний вирішив замести сліди злочину. Він узяв господарський візок, поклав туди мертву дружину і, прихопивши із собою лопату, вивіз її за 600 метрів від села – у лісосмугу.

Але через коріння дерев зловмисник не зумів викопати глибоку яму, тому накрив тіло целофаном і притрусив листям. А після цього спокійно повернувся до села.

На страшну знахідку в лісосмузі натрапила місцева жителька. Вона побачила незрозумілу гору листя. Їй спало на думку, що то лежить прикидана людина. Жінка настільки злякалася, що не ризикнула сама подивитися і покликала свого чоловіка.

Переконавшись у тому, що знайшли тіло людини, місцеві жителі о 15:35 викликали правоохоронців. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, керівництво УМВС в області та райвідділу міліції, працівники НДЕКЦ.

За скоєння злочину правоохоронці затримали 44-річного чоловіка загиблої, який у 2012 році був засуджений за статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та статтею 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України до трьох років позбавлення волі із встановленням іспитового строку на 2 роки.

Тепер проти чоловіка порушили карну справу за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Нині підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання райвідділу міліції, але вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу – арешт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
vik Показати IP 26 Червня 2012 17:34
Немає такої міри запобіжного заходу - арешт, правильно буде взяття під варту.
лучанка Показати IP 27 Червня 2012 00:22
П'янство несе безум, безум несе злочини. Це срашно жити з безумним в однiй хатi. Да село через п'янство деградує. Нам треба сухий закон. Але він невигідний декому раз його не приймають.
Анонім Показати IP 7 Липня 2012 00:21
такого треба посадити на ПЖ нехай думає над поступком своїм...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus