USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Журнал TIME обрав Дональда Трампа «людиною року»

7 Грудня 2016 19:23
Журнал Time назвав обраного президента США Дональда Трампа «Людиною року 2016». Видання назвало його президентом «Розділених Штатів Америки», - повідомляє Радіо Свобода.

«За нагадування Америці, що демагогія живиться відчаєм і що правда є лише такою ж потужною, як довіра до тих, хто її промовляє, за розширення можливостей прихованого електорату через поширення його люті і страху, і за формування завтрашньої політичної культури руйнуванням вчорашньої Дональд Трамп стає Людиною року Time у 2016-му», - йдеться у повідомленні.

У короткому списку також була опонент Трампа на виборах США, Гілларі Клінтон.

Новообраний президент в інтерв'ю NBC зазначив, що для нього велика честь стати людиною року.

"Бути на обкладинці Time у якості "людини року" – це величезна честь для мене", – розповів Трамп.

В той же час мільярдеру не сподобалася характеристика, яку дали йому оглядачі видання: "Президент розділених штатів Америки", - інформує 24 канал.

"Я не робив нічого для того, щоб вносити розлад", – наголосив Трамп.

Минулого року Time назвав канцлера Німеччини Ангелу Меркель «людиною року» через її позицію щодо боргової кризи в Європі, кризи мігрантів і воєнного конфлікту в Україні.

У 2014-му Time назвав «людиною року» лікарів, які боролися з епідемією хвороби Ебола.

Цей журнал визначає «людину року», якою може бути і група людей чи інше поняття (одного разу це була «планета Земля в небезпеці», іншого разу «комп’ютер»), із 1927 року. Цього звання вдостоювалися й різко негативні особи – такі, як Адольф Гітлер 1938 року чи Йосип Сталін 1939 і 1942-го.

Нагадаємо, за кандидатуру Дональда Трампа проголосувало 48,1% виборців. Трамп переміг у Флориді, Техасі, Оклахомі, Луїзіані, Міссісіпі, Алабамі, Джорджії, Канзасі, Арканзасі, Північній Кароліні, Теннесі, Південній Кароліні, Західній Вірджінії, Міссурі, Кентукі, Небрасці, Вайомінгу, Північній Дакоті, Індіані, Айові, Огайо, Айдахо, Північній Дакоті, Алясці, Монтані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus