USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Журналістів не пустили на представлення керівника волинської Укрпошти

28 Квітня 2014 18:33
Керівництво волинської філії Укрпошти не пустило представників засобів масової інформації на представлення нового керівника структури.

Представлення нового керівника Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олега Гавришківа, відбулося сьогодні, 28 квітня. О 15:00 у відділенні Укрпошти «Луцьк-25», що на вулиці Кривий Вал, 19 зібрались представники ЗМІ та Автомайдану України. Проте охорона навідріз відмовилася впускати присутніх на засідання – мовляв, керівництво не дозволяє.

Через деякий час з’явилася інженер групи поштової безпеки Раїса Сахнік та попрохала зачекати «ще декілька хвилин». В цей час з приміщення, де відбувалось засідання, один за одним виходили працівники.
Через півгодини до присутніх знову вийшла жінка та крізь напівпрочинені двері повідомила, що керівництво установи спілкуватись з пресою бажання не виявило.

«Ви нам тут не потрібні», - заявила наостанок жінка.

Вочевидь, побоюючись «вторгнення», Раїса Сахнік викликала на підмогу жінці-охоронцю декількох дужих працівників установи. Вони також навідріз відмовились пускати журналістів і представників громадськості.
Пояснили, що приїхало «начальство з Києва», і зараз засідають з місцевим керівництвом. Але де це все відбувається - вони не знають.

Зайти всередину відділення вдалось лише нардепу Анатолію Вітіву, оскільки йому це дозволяє статус народного депутата.
Але застати там бодай когось з працівників в розпал робочого дня йому не вдалось – кабінети були закриті, в коридорі він нікого не зустрів.

Зрештою, керівництво установи зголосилось поспілкуватись з журналістами завтра, 29 квітня.

Дуже підозрілим виглядає той факт, що по приїзду нардепа відразу закрилось кафе «Берізка», яке має спільні двері з приміщенням відділення пошти. Працівники закладу громадського харчування у розмові «не на камеру» пояснили, що там зараз триває банкет.

«Але це не з пошти, нє-нє!», - запевнила працівниця закладу.

Також, біля входу у відділення «Луцьк-25» стояла автівка екс-очільника Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Ярослава Кравчука. Нагадаємо, нещодавно до нього звернулись представники громадських організацій з вимогою покинути займану ним посаду. Зі слів представників «Автомайдану України», вони мають чимало доказів та фактів корупційної діяльності посадовця. Тоді таки закиди чоловік назвав нісенітницею та відмовився звільнятись добровільно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
дідо Показати IP 28 Квітня 2014 18:36
Пошту перетворили на приватну мафіозну структуру з рабами поштарями за 1200 грн.
Волинь Показати IP 28 Квітня 2014 18:50
Ось вам демократія нової влади.
Мик до Волинь Показати IP 29 Квітня 2014 10:37
Не пустила мафіозна влада Укрпошти на чолі з мафіозом Кравчуком... Якого давно треба булоб гнати мітлою, за стільки років накрався достатньо.
Масмедіа Показати IP 28 Квітня 2014 18:59
Робочий день вже закінчився, коли в кафе берізка закінчилася тригодинна пянка., а біля входу в дирекцію стояло десяток машин пошта, як нам повідомили водії вони привезли начальників центрів для представлення нового чільника пошти ще в десятій годині ранку. В кафе не тільки Кравчук пішов зі своєю підтримкою, але і новопризначений директор.і представник генеральної дирекції Укрпошта".о 15.00год , бо як ми захотіли зайти в кафе берізку, нас повідомили, що крупне застілля високопоставлених чиновників з пошти.То чому ж в тих листонош не буде зарплата 1200грн, якщо їхні гроші пропиває керівництво на всіх рівнях. Поміняла пошта шило на мило. Кравчук буде керувати і дальше, а новопризначений буде маріонеткою в його руках. Напевно таким чином налагоджували стосунки з новопризначеним, щоб не дай боже не відібрали в нього кафе і прикривали інші порушеня.
12345 Показати IP 28 Квітня 2014 19:01
yak ce ne pustyly zhurnalistiv i Vitiva? to treba bulo vidrazu skargu v miliciyu podavaty? a tam vidkryly b kryminlane provadzhennya i vse bulo b sa zakonom(((((((
Свідок Показати IP 28 Квітня 2014 19:14
Пошта мала їдного пяницю, яку тримав колектив, а тепер прийшов другий. От маєте і люстрацію і нову владу. Радійте пошта.
Мик до Свідок Показати IP 29 Квітня 2014 10:34
Для чого вішати ярлики, ляпати язиками не мішки носити..
Пан до Свідок Показати IP 29 Квітня 2014 11:26
Сам напевно пяниця, подивіться на ті вгодовані рожі які стояли на охороні мафіоза Кравчука, не пускали журналістів вони бо бояться що іх новий начальник розгонить, не пошта а пристанище старих п*рдунів, таких як і сам Кравчук
до масмедіа Показати IP 28 Квітня 2014 19:39
Пане депутате, яку " достойну" людину дала держадміністрація пошті. Побачили. Ганьба! Що не має достойних людей в області.
Пр до до масмедіа Показати IP 29 Квітня 2014 11:30
Достойнішого як Кравчук немає і бути не може, вже нехай буде який є ніж злодій який був.
Кат до до масмедіа Показати IP 29 Квітня 2014 11:35
Оце рабська філософія ще живуча - що хтось має дати , в цьому випадку адміністрація, треба призначати креативних молодих людей, які думають по новому, а не по совіцьки, здатні приймати рішення і поміняти в совковій Укрпошті все старе на европейське, щоб пошта була поштою і служила лбдям, а не була вотчиною Кравчуків.
жах Показати IP 28 Квітня 2014 20:32
аж соромно за волинян. вистояли собі... пане пустовіт, реагуйте. а кажуть, новий начальник з фронту змін. і суть навіть не в журналістах. а суть в тому, що укрпошта перетворилася на князівство з рабами. зарплата на рівняіпівтори тисячі, на руки і того менше. люди, повставайте! не мовчіть!
Мик до жах Показати IP 29 Квітня 2014 11:38
Нового начальника можна буде оцінювати тільки по роботі, а не ляпати язиками і закликати до чогось. Бояться видно ті що сиділи разом з начальником Кравчуком біля кормушки і кличуть не мовчати. Значить призначення нормальне коли викликає таку реакцію. Кримінальні справи не за горами...
Зоя Показати IP 28 Квітня 2014 22:35
Все це дуже цікаво, але чомусь ніхто не помічає наскільки хамсько та агресивно себе поводить народний депутат України, який ніби боровся за ідею майдану, а також журналісти, що необ'єктивно та однобоко висвітили дану подію. Ніхто не блокував двері, а лише виконували свої безпосередні обов'язки!!! Існують встановлений порядок пропуску і вимоги закону, який є один для всіх, а не так як каже народний депутат мені "все можна", чи не порушує він ідею майдану? можливо потрібно до нього зайти в гості і задати питання?
Андрій до Зоя Показати IP 29 Квітня 2014 09:04
Я не прихильник Вітіва,але він просто як і журналісти хотів реалізувати задеклароване йому право.Закону про порядок пропуску немає,Ви явно переборщили з своїми знаннями правових нормативних актів.А те що листонош використовують як рабів з легкої руки Кравчука всім відомо давно-це ж вони за вказівкою начальства реалізовують ліві тиражі за готівку.Так,що цього руководітєля потрібно відсторонити від руководства.
realy? до Зоя Показати IP 29 Квітня 2014 10:26
Агов, відкрийте і почитайте закони! Народний депутат має право увійти на БУДЬ-ЯКИЙ державний об'єкт, НАВІТЬ на режимний. Я б на місці Вітіва викликав би міліцію, а не стояв з ними ляси точив. Да і з журналістами так по-хамськи не можна. "Ви там тут не потрібні", - це як розуміти? Це що собі дозволяє працівник ДЕРЖАВНОЇ установи?!
Телевизор Показати IP 28 Квітня 2014 22:43
«Но когда кабинетный раб говорит мне слово “нельзя”, Я понимаю, что ниточка снова ведёт наверх…»
до масмедіа Показати IP 28 Квітня 2014 22:50
Пошту перетворили в якусь помийну яму. Всяка непотріб туди. В 15.00закриті всі двері на поверхах Работнікі пошти пють разом з Кравчуком. представником Укрпошти та таким же новопризначеним негодяєм. Гнати всіх до одного.
Мик до до масмедіа Показати IP 29 Квітня 2014 11:41
А ти там був і пив?! Мандиш дурницю.
А придивитися, Показати IP 28 Квітня 2014 23:36
коментар було видалено
фізіогном до А придивитися, Показати IP 29 Квітня 2014 07:25
він від природи такий.
Лучанка Показати IP 29 Квітня 2014 00:11
коментар було видалено
Майдан Показати IP 29 Квітня 2014 09:01
Так майдан стояв і померав за те, щоб депутати і дальше робили, що хотіли прикриваючись своєю "ксівою". Тай журналісти мабуть забули про те, що права журналістів це не право на анархію? є над чим задуматися!!!
до майдану Показати IP 29 Квітня 2014 09:28
Помирали і вірили, що буде краще. А що є . Про які зміни ми говоримо. Безлад, пянки за рахунок робочого часу. Все як було в "добрі" часи
сокира Показати IP 29 Квітня 2014 09:30
кожен наступний гірший від попереднього... закон природи.
Мик до сокира Показати IP 29 Квітня 2014 11:49
Значить для тебе Янукович кращий. А пошту треба корінним чином міняти це повний застій, такі кравчуки розікрали іі давно і мені шкода тих поштарок які до цього часу тягають на собі торби і платять копійки. А кравчуки колекціонують машини, будують дачі ... Від нового начальника чекаєм змін на краще...
Віктор Показати IP 29 Квітня 2014 10:32
Ніхто колективу не представляв нового директора пошти. Він був представлений тільки купці з оточення Кравчука. От вам і нова влада.
Мик до Віктор Показати IP 29 Квітня 2014 12:04
Купці це точно, а як ти собі представляєш представлення. Буде знайомитись з кожним колективом окремо, може всіх поштарок і прибиральниць треба було зібрати. Віктор ти просто дурик і ти не колектив. Представляють тільки керівникам підрозділів, а не всьому колективу. Вітя ти лопух. Думай бошкой і не місцем для сидіння і пирдіння.
пп Показати IP 1 Травня 2014 00:30
ВІДЧЕПІТЬСЯ ВІД ПОШТИ ДОПИСУВАЧІ ПОРА ПРАЦЙЮВАТИ, НЄФІГ БАЗАРИТИ.!!!!! НАРОЩУЙТЕ ПОСЛУГИ. ДБАЙТЕ ПРО ДОХОДИ, ЯКЩО ХОЧЕТЕ ВТРИМАТИСЬ НА РОБОТІ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus