USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Журналістка, яка довела Саакашвілі до істерики, не судитиметься з ним

17 Грудня 2016 20:53
Минулої п’ятниці new-рухівець України Міхеіл Саакашвілі під час бенефісу на Шустер Live спіткнувся об просте питання від журналістки зі Здолбунова Ольги Ферар. Від одного питання про популістів Саакашвілі впав в істерику, з якої, судячи з офіційної сторінки політика у Facebook, не може вийти вже майже добу. Що правдивого в гнівних постах Саакашвілі у Facebook і як «продажні ЗМІ» ставляться до його заяв – в інтерв’ю Ольги Ферар для PRportal’у.

Чи очікували ви такої експресивної реакції Саакашвілі на досить просте і звичайне питання в умовах української політики?

Абсолютно не очікувала. Зазвичай я звикла до того, що коли я розмовляю з чиновником або політиком, він вміє керувати своїми емоціями, стриманіше відповідає і лаконічніше пояснює своє бачення.

Чи було продовження конфлікту після ефіру?

Коли Міхеіл вийшов, After LIVE його зупинили, що він там говорив – я не знаю, ще не бачила. Потім він опублікував мої фотографії в себе на офіційній сторінці у Facebook.

Як ви ставитеся о того, що політик такого рівня, присвячує вже третій пост за добу на своїй офіційній сторінці цьому дуже примітивному конфлікту і регіональній журналістці Ользі Ферар?

Я бачила тільки один пост, де він говорить – дослівно не пам’ятаю – що я є помічником депутата від БПП і звинувачує депутата в корупції. Насправді це абсолютна брехня. І мені здається, політик такого рівня не повинен публікувати факти не перевіривши їх. Тим паче, в такій грубій формі на всю Україну дискредитувати мене, а також дискредитувати того депутата, про якого він пише.

Ви є помічником Миколи Орлова?

Ні.

У вас в профілі у Facebook зазначено, що ви є помічником-консультантом депутата. Поясніть.

Я не приховую цієї інформації і ніколи її не приховувала. Я є помічником депутата. Але це не партія БПП. Микола Орлов, зазначений в пості Міхеіла, це мій товариш, і, в принципі, він навіть не є членом БПП. Він просто балотувався до міськради від партії влади. Мені здається, не допрацювали люди, які допомагають Саакашвілі. Не перевірили інформацію – зайшли, побачили і вивісили в себе ці фото.
Як відреагувало ваше невелике місто до такої несподіваної популярності? Є вже зворотна реакція?

Так, звичайно. Мої колеги в Рівному дуже критично сприйняли це «звернення» Саакашвілі до них. Це плювок в обличчя всім журналістам Рівного, тому що насправді «бурштинова мафія» - це розмите поняття, і звинувачувати всіх власників ЗМІ в цьому – некрасиво. По відношенню до мене це особисто образливо, тому що сайт ЗдолбунівCity, на якому я працюю журналістом, належить громадській організації, яка є неприбутковою апріорі і тому мене звинувачувати в продажності це просто низько.

Чи будете ви позиватися до суду?

Ні, я вже казала на After LIVE, що до суду я позиватися не збираюся. Я вважаю, що Міхеіл достатньо себе дискредитував, йому доволі таки не на руку його емоційність. Я думаю, він все-таки зробить вірні висновки з цієї ситуації, як людина розумна, що він помилився і, можливо, сам передзвонить мені і вибачиться. Хоча в принципі я цього не очікую.

В своєму спічі на Шустер Live, який передував питанню, ви наголосили, що під час візиту свого візиту у Рівне Саакашвілі «відпрацював» суто на камери. Він в своїм пості у Facebook запевняє, що місцеві ЗМІ, цитую, «не спромоглися приїхати на бурштинові поля, де нас супроводжував всього один місцевий канал».

ЗМІ Рівного писали про приїзд Саакашвілі і доволі-таки некритично були подані ці матеріали. Він впливова людина і ця подія не лишилася поза увагою. Те, що він звинувачує, що ніхто не прийшов - це неправда. Журналісти писали і знімали матеріали по його приїзду. Так, були деякі нестиковки, і можливо, недороблений повністю цей хід. Але сталося як сталося і, думаю, він повинен розбиратися вже більше зі своєю командою.

На вашу думку, чи підключили проти вас міхоботів в соцмережах?

Ми розуміємо, що ця людина має можливості залучати людей до репостів та коментарів. І, до речі, коментарів огидних, тому що я отримую величезну кількість неприємних речей в свою адресу, деякі з них постійні і в нав’язливій формі. Але я вважаю, що людина, яка здатна мислити, побачить, що в моєму питанні нічого «такого» не було. Але хто з цих коментаторів міхоботи, а хто просто його емоційні прихильники – я не знаю. Я не можу того чи іншого відзначити як проплачену людину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
51 омбр Показати IP 17 Грудня 2016 21:11
Ото то було....
баришня Показати IP 17 Грудня 2016 21:13
пропіарилась і завдяки скандалу стала знаменитою і збільшила свій шанс стати депутатам на 100%
віра до баришня Показати IP 18 Грудня 2016 07:36
А що собою представляє----0! в порівняні з Саакашвілі.....
бе Показати IP 17 Грудня 2016 21:26
далеко піде! щоб стати депутатом любі методи хороші! хтось же іі тягне в політику!
Тая Показати IP 18 Грудня 2016 04:18
Думаю, що перед тим як стати депутатом має вивчити УКРАЇНСЬКУ мову і не підпитатись суржиком англійським і московським. Сором таким журналюгам....
Ніка до Тая Показати IP 18 Грудня 2016 14:53
Саакашвілі так "вільно"розмовляє мовою,аж заслухаєшся.Журналістка взагалі його навіть не образила,а він вже сюди тебе працювати відправив.Всі твої коментарі під різними ніками,в одному стилі, аж смішно як Саакашвілі в штани наклав,від якоїсь звичайнісінькоі журналістки зі Здолбунова...:),політик. " світовий" :)
Володимир Показати IP 18 Грудня 2016 09:23
Саакашвілі зараз буде топити кожна нав**очок за замовленням б*ригі.
До Ніка до Тая Показати IP 18 Грудня 2016 15:36
гройсман та порох добре розмовляють украінською! Але якщо вони натягнуть на себе навіть по дві вишиванки - патріотами не будуть ! А який Саакашвілі політик то судити не нам з вами і журналістці яка себе бачить в кріслі депутата і ототожнює себе з політикою ! Хоч навіть головою свого містечка без грошей і багатого" папіка "не стане! Украіна це не тільки бути такими щирими як ви і ходити в шароварах!
Ніка до До Ніка до Тая Показати IP 18 Грудня 2016 19:37
Чого завелася як баба на базарі? Хоч слова і фрази періодично міняй,нудота одна....не хвилюйся свою ситу Європу я на здолбунівське болото у депутатського кріслі,міняти не хочу:) Лижіть і далі срак* кацапам,грузинам...вони вам за то платять...
русский до Ніка Показати IP 18 Грудня 2016 16:18
Как вы достали своей мовою! Сколько можна? На Майдане и на войне гибли и гибнут люди разных национальностей и грузины в том числе ! Извините .что не спросили вашего разрешения -можно ли им воевать и гибнуть за Украину не зная мовы и не имея вышыванки! А что конкретно вы сделали в своей жизни? Скорее всего мечтаете о депутатском кресле как журналистка со Здолбунова? Прежде чем кого-то критиковать за мову научитесь уважать хотя бы себя! Слава Украине!
Ніка до русский до Ніка Показати IP 18 Грудня 2016 19:25
Мішико,ти офігєл там зовсім? Мені написати дістали своєю мовою? Та я вже 20 років як уступила своє "грошове"місце російськомовним,самій вистачило розуму за той час осилити мову і не одну... Знав би ти мій іп,то пишучи оцю єрунда себе самого на посміховище тут не виставляв:)сильно зайнятий бачу,навіть" волинські новини "є час читати,звичайно для Волині то мабуть за честь,така персона завітала ;)
Михайло, Южноукраїнс Показати IP 19 Грудня 2016 05:22
Займаю сторону Саакашвілі. Багато в нашій країні продажних і брехливих журналістів. Краще чесно про це сказати. Саакашвілі говорить правду, хоча може в емоційній формі.
Андрій Показати IP 22 Січня 2017 20:55
Так, Саакашвілі багато кричить. Такий він, грузинський народ, крикливий. Але справді, перед тим, як його критикувати, подивіться, скільки він зробив хороших справ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus