USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Саакашвілі влаштував скандал, коли його назвали популістом

17 Грудня 2016 00:13
Екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі вибухнув криком у відповідь на питання заступника головного редактора видання "Здолбунів City" Ольги Ферар, яка звинуватила його в популізмі.

Це сталося в ході ток-шоу Савіка Шустера 16 грудня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на Facebook.

"У регіонах складається таке враження, і за спинами називають вас популістом. Новим популістом України 2016. Ви апелюєте такими словами як" бариги"," скотиняки". Ви, коли приїжджаєте в регіон, збираєте тележурналістів, вичікуєте кілька хвилин, а потім починаєте спектакль, - незважаючи на те, що Саакашвілі вже почав перебивати її питаннями про те, кому належить її канал, питала Ферар. - Вас знімають, вам аплодують, і так ви мандруєте регіонами.

Картинка гарна, ви зараз позиціонуєте себе активно, але ваші заяви в регіонах до діла не доходять. Як ви плануєте працювати, ставши президентом, будуючи свою діяльність на популізмі вже зараз? ".

"Продажним журналістам, як ви, скільки б ви мене не обзивали популістом, вам не сховати того факту, що я був єдиним президентом на пострадянському просторі, який не допустив корупції. Не приховати того факту, що я збільшив бюджет Грузії в 11 разів, знизив податки на 60%. Є розумні журналісти, є продажні, і скільки б ви не кричали "Ганьба", я вас не боюся!", - заявив у відповідь Міхеїл Саакашвілі і видав тираду про олігархів, продажні канали і свої досягнення.

Відео - за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанка Показати IP 17 Грудня 2016 10:37
А правду сказав!!!!!!!!!!!
бе до лучанка Показати IP 17 Грудня 2016 11:52
"банять " ті хто не дивився програму. По друге він був президентом в не простий для Грузіі час.і популістські запитання дівчини з здолбунова не роблять ій честі! я не прихильник саакашвілі але в його емоційних виступах крик душі і біль за Украіну більший іноді ніж тих украіномовних дівчат та хлопців в вишиванках .які в своєму житті ще нічого не зробили навіть для себе .
Правда Показати IP 19 Грудня 2016 12:37
Справа не в питанні,а як воно було поставлено.Журналістка назвала приізд Саакашвілі цирком який він влаштовує для преси по всій Украіні. Вона називала його популістом лишень не клоуном. Оце і обурило політика.Він ій чітко відповів ,якщо для неі це цирк ,то для ньго боротьба з корупцією на благо народу і краіни це життя!!! Треба мати мізки ,а не молоти язиком мов помелом.Молода дівчина і така гн"ла людина. Гидко.
петро Показати IP 19 Грудня 2016 19:18
в грузії пон ньому плаче тюрма.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus