USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Журналісти викрили італійців, які воюють на боці донбаських бойовиків

4 Липня 2016 12:24
Журналісти італійського видання Foreign Fighter Italiani через соціальні мережі викрили групу італійців, що воюють на боці бойовиків на Донбасі.

Переклад статті розміщений на сайті міжнародної волонтерської організації Inform Napalm.

Як сказано у статті, у Італії дуже сильна російська пропаганда і бойовиків на Донбасі прирівнюють мало не до героїв, - передає канал 24.

Andrea Palmeri вважає себе фашистом. Він має судимості та переховується від поліції. З кінця 2014 року він воює в лавах так званої «ДНР». В інтерв'ю він постійно наголошує, що почувається як удома в оточенні «справжніх фашистів».
Massimiliano Cavalleri також має неофашистські політичні погляди. Він воює у Луганську, хоча помічали його і в Донецьку. В інтерв’ю він розповів, що брав участь у боях за Донецький аеропорт.
Gabriele Carugati з позивним «Архангел» був одним з перших італійців, що разом із Массіміліано Каваллері брав участь у боях на Донбасі у 2014 році.
Cataldo Antonio воював на Донбасі найманцем. Після того, як закінчився термін контракту, його вивезли через Росію й Гельсінкі. Звідти його могли відправити вже у Сирію.
Vittorio Nicola Rangeloni називає себе журналістом так званої "ЛНР". Не раз фотографувався зі зброєю та з бойовим ножем, який йому подарував лідер терористів "ДНР" Олександр Захарченко.
Edy Bozambo Ongaro прихильник ліворадикальної партії в Італії.
Alessandro Bertolini — він з бойовиків-італійців, які «не паряться». Він пов’язаний із лего-фашистами.
Журналісти надали перелік тих бойовиків з Італії, які розповідають про свою діяльність в соцмережах. Однак, італійців на Донбасі може бути більше. Журналісти мають інформацію, що близько сорока італійців воюють на боці терористів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Небо Показати IP 4 Липня 2016 14:51
В порлон не брати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus