USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Жителі Дубнівського мікрорайону просять вирішити «транспортний колапс»

28 Березня 2018 20:02
В години пік жителі Дубнівського мікрорайону не можуть добратися на роботу та на навчання, адже за 4 зупинки маршрутка №1 повністю «набивається», а маршрутне таксі №251 взагалі не забирає людей на вулиці Дубнівській, тож жителі мікрорайону просять вирішити проблему.

Відповідний депутатський запит під час засідання 39-ї сесії Луцької міської ради озвучив Олександр Кравченко.

З його слів, в ранковий час на Дубнівському мікрорайоні виникає транспортний колапс: «До мене, як до депутата, звернулися мешканці вулиці Дубнівської, аби вирішити питання транспортного сполучення з містом, яке неодноразово піднімалося мною на сесії, але до цього часу так і не було вирішене повністю. В годину пік це перетворюється у велику проблему. Маршрутне таксі №1 за 4 зупинки набирає стільки людей, що не зупиняється на зупинці тролейбуса №5. Досить часто маршрутне таксі №1 невчасно виїжджає на маршрут. Тож, мешканці мікрорайон просять зробити транспортне сполучення Дубнівської через проспект Відродження».

Тож, Олександр Кравченко звернувся з проханням розробити та провести конкурс на додаткові маршрути з кінцевою зупинкою в Дубнівському мікрорайоні, розглянути питання щодо правильності маршруту 251, який ніколи не забирає людей з Дубнівської, переглянути тендерні умови для перевізника маршруту №1 або замінити цього перевізника, продовжити графік руху маршрутів №1, 251, 151, зменшити інтервали руху тролейбуса №5, збільшивши кількість транспортних засобів на самому маршруті.

На думку обранця громади, це поліпшить транспортне сполучення Дубнівського мікрорайону з містом.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus