USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мешканці Дубнівської скаржаться на недобросовісного перевізника

9 Лютого 2017 13:48
Городяни продовжують скаржитися на погане сполучення з центром міста.

Про це йшлося під час телепередачі «Відкрите місто» на каналі «Нова Волинь» за участю першого заступника міського голови Тараса Яковлева 9 лютого.

Так, двоє глядачів зателефонували до студії з однією проблемою: маршрутка №1, яка їздить вулицею Дубнівською, поскаржилися на відсутність транспорту.

«Одна жінка чекала маршрутку 45 хвилин, я - півгодини, мій онук запізнився в школу на 2 зміну на цілий урок», - скаржився лучанин.

Інша жінка розповіла, що часто на мікрорайоні водії не дотримують графіків руху, і часто немає 3-4 маршрутки.

У відповідь на це Тарас Яковлев переконував, що дасть доручення профільному управлінню дослідити ситуацію і нагадав, що мешканці цього мікрорайону можуть скористатися ще й приміським маршрутом.

Нагадаємо, під час оперативної наради у міськраді стало відомо, що мешканці Луцька не задоволені якістю організації перевезень в автобусах, які курсують містом. За період з 23 січня по 5 лютого в групу оперативного реагування «15-80» надійшло 799 звернень від лучан. З них 36 дзвінків стосувалися роботи маршрутних автобусів.

Начальник управління транспорту і зв’язку Луцької міської ради Анатолій Миронюк, своєю чергою, переконував, що третина скарг, які надходили, стосувалися маршрутів, які вже не існують і ситуація не критична.

Натомість про проблему доїзду мешканців Дубнівської в міськраді говорять давно: маршрут № 30 скасували, а № 1 – переповнений. Нещодавно на 251-му маршруті уже пустили 9 одиниць автобусів (донедавна їх було 7), а маршрут курсує в Підгайці, і не завжди може впоратися з таким пасажиропотоком, обслуговуючи і місто, і село.

Згодом стало відомо, що маршрут №18 продовжать вже у лютому до дачного масиву за селом Підгайці. Окрім цього, якщо Європейський банк надасть кредит на придбання нових тролейбусів, планують закупити два тролейбуси на акумуляторах: це дасть можливість, не прокладаючи контактну мережу до Підгайців, пустити в село тролейбус, що поліпшить транспортне сполучення. Таким чином, питання обіцяють вирішити протягом двох місяців.

До слова, наразі в місті перевізники домагаються підвищення вартості проїзду до 5 гривень за одного пасажира, щоправда не всі депутат міськради поділяють цю позицію. Адже в мешканців міста є чимало нарікань на якість перевезень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
піжохід Показати IP 9 Лютого 2017 13:58
Х*лі там "досліджувати"? Досліджувач хров - у місті повний розвал з транспортом.
з Дубнівської Показати IP 9 Лютого 2017 14:21
живемо ніби в місті, а відчуття ,як на забу(и)тому хуторі.фіг виїдеш, фіг заїдеш
з тієї ж Дубнівської Показати IP 9 Лютого 2017 16:37
Тролейбус в село Підгайці - це добре для жителів Підгайців. Дайте повноцінний маршрут від кільця вул Дубнівської через центр куди вже вам заманеться: ЛПЗ, Львівська, вокзал , ...... Тільки, щоб ранком можна було зайти в ту маршрутку, а не запресовуватися, як в 251-у. А по №18, якщо його дійсно продовжать, вивісіть на зупинці розклад руху і щоб він відповідав дійсності ( особливо перші і останні рейси).
пасажир Показати IP 11 Лютого 2017 18:12
"а №1 переповнений"- а як же йому не бути переповненим!!! після прихватизації "одинички" санрайзом машини ходять як їм заманеться, а після 20-ї можна і годину прочекати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus