USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Жителі приєднаних до Луцька громад перестали платити за воду та вивіз сміття після приєднання, – посадовець

24 Травня 2021 17:52
Жителі приєднаних до обласного центру Волині громад перестали платити за послуги водопостачання та вивіз сміття після приєднання. Однак цю ситуацію хочуть виправити, зробивши правонаступниками комунальних підприємств у громадах КП «Луцькводоканал» та ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс».

Про це йшлося під час засідання бюджетної комісії міської ради 24 травня.

Як розповів керівник департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк, зараз працюють, щоб визнати заборгованість населення з навколишніх громад, яка існує перед комунальними підприємствами за водопостачання та вивіз сміття.

«Потрібно, щоб правонаступниками визначили «Луцькводоканал» та «Луцькспецкомунтранс», аби люди не думали, що їм це просто подарують. Коли громади приєдналися до Луцька, багато людей перестали оплачувати всі ці послуги на рахунки діючих комунальних підприємств. Старости розносять повідомлення з хати в хату, просять заплатити. Тобто робота в цьому напрямку ведеться», – сказав посадовець.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Травня 2021 18:37
особисто тричі підходив і запитував з початку року працівників муніципального центру як сплатити за вивіз сміття. відповідь: " тільки приєдналися, поки незрозуміло. поки чекайте єдиного рахунку для вивезення сміття та водопостачання. бла бла бла". може своїх працівників спершу нагнути варто?
Я до Анонім Показати IP 25 Травня 2021 11:15
Ми без проблем перезаключили договір у муніц. центрі, деяки сусіди їздили у "Спецкомунмаш" на Дубенську. Але не розумію, чому не брати плату за вивіз сміття автоматично, як у місті? Бо, на жаль, як були,так і залишилися "сміттєві зозулі", які підкидають своє побутове сміття у пункти сортованного, та у міськи смітники (економлячи собі "аж цілі" 18грн/люд. в місяць).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus