USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Жителі знеструмленої луцької вулиці продовжують оббивати пороги чиновників

19 Лютого 2009 14:26
Мешканці вулиці Ставки, що в обласному центрі Волині сьогодні вже вкотре прийшли по допомогу до волинських чиновників, – 19 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
Спочатку громада записалася на особистий прийом до першого заступника голови ОДА Віталія Заремби. Проте до кабінету чиновника люди не потрапили, оскільки у справу втрутився начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Микола Кучеренко.
За його словами, міщани щойно вийшли з його кабінету, де піднімалася їх проблема. Йти на прийом до Віталія Заремби лучани передумали.
Як пояснив пан Кучеренко пану Зарембі, конфлікт з відключенням електроенергії уже вирішували у вівторок за участю всіх зацікавлених сторін. Частина домівок, де люди здали гроші, вона уже під’єднана. Інша частина жителів вулиці, де світла нема, продовжує стверджувати, що вже здавала гроші начальнику кооперативу.
Начальник кооперативу, за їх словами, гроші поклала собі у кишеню. Як ситуація вирішуватиметься надалі поки не відомо.
Довідково:
Незрозуміла для самих міщан ситуація із відсутністю у їхніх домівках електропостачання уже майже протягом двох тижнів привела лучан до Миколи Романюка. За словами городян, вони уже зверталися до міської влади, проте ситуація досі лишилася незмінною.
Як розповіли лучани, раніше проблем із електропостачанням не було – платили вони справно. Потім з’явилася необхідність проведення нової електромережі, після якої й виникли конфлікти. Міщани кажуть, що частину коштів у сумі 28 тисяч гривень їм проспонсорувала Луцька міськрада. Ще частина жителів вулиці Ставки назбирали гроші своїми силами (по 450 гривень з оселі ).
Люди стверджували: здані ними кошти потрапили до кишені начальника кооперативу, яка безслідно зникла. На жаль, жодного документального підтвердження слів лучан не виявилося. Наразі з людей вимагають гроші за підключення.«А люди обмануті. Ми не знаємо, як так сталося»,– скаржилися міщани.
«Завтра об 11.00 зберемо усі зацікавлені сторони і розберемося», – сказав начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Микола Кучеренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus