USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Жителя Володимира вбила прийомна донька та її співмешканець

18 Травня 2009 11:14
У минулий понеділок, 11 травня, у Володимирі-Волинському трапилося вбивство. Наразі підозрювані у скоєнні цього злочину перебувають під вартою, – 18 травня інформують «Волинські Новини».
Як пише офіційний сайт УМВС у Волинській області, 14 травня о 23.15 у підвальному приміщенні власної квартири правоохоронці виявили труп непрацюючого жителя міста Володимира-Волинського 1952 року народження. Встановлено, що злочин скоїли непрацююча жителька цього ж міста 1983 року народження та її співмешканець – теж непрацюючий житель Володимира 1981 року народження.

Начальник Володимир-Волинського міськвідділу міліції Олександр Никитюк у телефонному коментарі «ВН» уточнив, що до цієї трагедії призвів алкоголь. Люди випивали і словесний конфлікт поступово переріс у фізичну розправу. Спочатку на вітчима з кулаками кинулася прийомна донька. Опісля їй «підсобив» співмешканець – додав кілька ударів (до речі, при огляді тіла виявили, що у жертви злочину зламані ребра) і задушив чоловіка мотузкою. Труп злочинці кинули у підвал.

Аби приховати вбивство, тіло 14 травня мали намір вивезти й закопати, але натомість самі потрапили за грати.  Наразі обоє перебувають під вартою, проти них порушена кримінальна справа.

За словами Олександра Нікітюка, родина не належала до неблагополучних. Отож, до жорстокого злочину призвів алкоголь, який і затримані за підозрою у вбивстві, і жертва полюбляли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus