USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Європейське житло за містом – біля Луцька нове масштабне будівництво ЖК «Струмочок 2»*

3 Липня 2018 16:22
Один із найпрогресивніших забудовників регіону «Інвестор» розпочав будівництво нового кварталу під Луцьком. Житловий комплекс «Струмочок 2» передбачає багатоквартирні будинки на 140 помешкань, 118 таунхаусів та 9 приватних будинків із білими парканами, як у Європі, з просторими вулицями та центральною площею, де буде дитячий, спортивний майданчики, магазин, дошкільний навчальний заклад і все це буде під наглядом охорони. Придбати нове помешкання можна вже зараз.

Презентація нового житлового комплексу «Струмочок 2» відбулася 2 липня.

Директор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський розповів, що ця дата знакова, адже саме 2 липня 5 років тому була зареєстрована компанія, яка взяла свій початок із будівництва ЖК «Струмочок», що збудований у селі Струмівка Луцького району.

Нині ж розпочалося будівництво ЖК «Струмочок 2», на значно більшій території і з новими покращеними умовами комфорту.
«Біля ЖК «Струмочок» ми придбали усю вільну земельну ділянку. На площі близько 7 гектарів зведемо 25 тисяч квадратних метрів надсучасного житла. Орієнтовний термін реалізації всього проекту 3-4 роки. Наразі розпочато будівництво 6 котеджів та 24 таунхаусів, які заплановано здати в експлуатацію в ІІ кварталі 2020 року. Коли ми починали будувати перші таунхауси, то проект здавався грандіозним, навіть фантастичним. А на сьогодні для нас це вже замало й ми готові реалізувати значно потужніший проект.
Візуально вийде дуже гарний житловий квартал, адже паркан буде лише між будинками збоку, попереду буде фасад із газоном, а між двома будинками напроти відстань становитиме 24 метри, це із газоном, пішохідною зоною та дорогою. Буде просторо та гарно, як у Європі. А ще, у нас класні, дружні сусіди, ми ладнаємо між собою, тому запрошуємо доєднатися до нашої дружньої компанії. Будівництво вже розпочалося», - закликав Андрій Разумовський.
Зазначимо, що проектом передбачено на території облаштування великого скверу, дитячого майданчику, футбольного та баскетбольного поля, бігові доріжки.
«Ми продовжуємо будувати таунхауси, адже вважаємо, що це один із найкомфортніших видів помешкань. У середині між ними маємо намір зробити такий собі майдан із спортивно-відпочинковою зоною. Знаючи потреби дітей, ми залишили вільну територію для спортивних майданчиків для гри у волейбол, баскетбол, будуть спортивні вуличні тренажери, купуватимемо найсучасніший спортінвентар. Буде роздягальня, душові та баня. А дитячу площадку зробимо стилізовану, можливо у формі корабля чи ще чогось цікавого», - анонсує Андрій Разумовський.
Задля безпеки, територія буде огороджена, а по периметру стоятимуть відеокамери. Заплановано два в’їзди, на головному буде охорона.


«Виходячи з нашого досвіду, ми розробили кілька планувань. Раніше, вони були однотипні, але, враховуючи, що є різні сім’ї, хтось живе з батьками, хтось з дітьми, то ми пропонуємо три типи: класичний, з гаражем, з меншою площею (дві спальні зверху, замість трьох», - каже директор Будівельної компанії «Інвестор».
Задля комфорту мешканців, на території передбачено паркомісця та комерційні приміщення: приватний дошкільний навчальний заклад, затишна кав’ярня, магазин, аптека, приміщення, в яких можна буде організувати заняття з йоги чи творчі майстерні.

Для будівництва «Інвестор» використовує червону цеглу, сучасні будматеріали та енергоощадливі технології.

До слова, неподалік від комплексу знаходиться ліс (1 км), до центру Луцька машиною – 15 хв.

Варто відзначити й те, що 95% квартир «Інвестор» реалізовує до завершення здачі об’єктів. Під час продажу будівельна компанія пропонує кілька варіантів придбання таунхаусів:

- 450$ за кв. м. з наповненням (типове рішення);

- 395$ за кв. м. без наповнення (мінімально необхідні комплектуючі та комунікації).

Традиційно перший внесок 25% від загальної вартості житла, решта суми рівними щомісячними платежами клієнт сплачує до моменту здачі об’єкту в експлуатацію. Також є гарантовані знижки, якщо оплата становитиме 100% чи 50%.

До слова, старі ціни на помешкання в інших житлових комплексах діятимуть лише до 1 серпня.

Контакти відділу продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

вул. Коперника, 13в, м. Луцьк.

096 030 20 10

[email protected]

facebook.com/investorlutsk

instagram.com/bud.investor.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 3 Липня 2018 16:48
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1350201225111615&set=pcb.1350207131777691&type=3&theater
Надстир'я Показати IP 5 Липня 2018 09:54
https://filvarok.io.ua/
Кіндрат Показати IP 6 Липня 2018 00:46
Ті таунхауси строять як ті курятніки, чистий бізнес без смаку і архітектурного шедевру в сучасному світі з новітьніми технологіями

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus