USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Жити, щоб пам’ятати»: вийшов новий альбом від Віктора Винника і МЕРІ

13 Червня 2023 22:39
Уже понад рік Україна живе в активній фазі визвольної війни зі своїм одвічним ворогом – росією. Кожен день приносить нам звістки про героїзм українців, який залишиться в нашій історії й стане прикладом для майбутніх поколінь. Водночас щодня ця війна забирає наших найкращих братів і сестер. Та попри все, країна продовжує жити. Одним із підтверджень цьому слугує нова музика, яку створюють українські артисти.

Віктор Винник і МЕРІ оголосили реліз свого сьомого за ліком студійного альбому. Платівка отримала назву «Жити, щоб пам’ятати».

Читати ще: Розмова з психотерапевтом: волинський репер записав трек з Винником. Відео

Назву новій збірці дала фраза з пісні «Коли твоя земля в війні». Цей трек присутній у платівці в двох версіях – електричній та акустичній – і є заголовним.
Насправді робота над новим альбомом тривала останні кілька років. Низка представлених пісень вже добре знайомі прихильникам музики Віктора Винника і МЕРІ, але будуть і новинки, які ще не звучали ніде.
Віктор Винник каже про нову роботу так: «На перший погляд, може здатися, що альбом про війну, і це не дивно, враховуючи час, у якому ми живемо. Але це не так. На воєнну тематику там всього одна пісня. Я хотів зробити альбом про життя. Тому там присутня і лірика, і романтика, і навіть балканські ритми. Бо зараз ми б’ємось саме за життя в усіх розуміннях цього слова, а отже, і музики «про життя» треба багато…»
Альбом вийшов, як завжди, неоднорідний, різний за звучанням та стилістикою. Віктор Винник і МЕРІ ще раз довели, що у творчості має бути місце для експериментів, тому вони не бояться виходити за рамки свого звичного сприйняття публікою. Команда вдячна усім, хто долучився до продюсування нової платівки і зробив можливим цей проєкт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus