USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Фронтмен гурту МЕРІ Віктор Винник послав «Рускій ваєнний карабль» у новій пісні

29 Березня 2022 04:37
Уже понад місяць українські захисники героїчно боронять нашу рідну землю і завдають підступному ворогу важких непоправних втрат. Українські артисти також приєднались до боротьби: хтось воює в ЗСУ чи в лавах територіальної оборони, а дехто продовжує роботу на культурному фронті, створюючи й виконуючи пісні.

Фраза "рускій ваєнний карабль, йди на*уй" стала чи не головним гаслом цієї війни і якнайкраще змальовує ставлення українців до цинічних російських агресорів, пише 24 канал.

Днями фронтмен гурту МЕРІ Віктор Винник виклав у мережу акустичну версію пісні, яку так і назвав "Рускій ваєнний карабль, йди на#уй". Написав він її зовсім недавно, а виконав просто під гітару у студії. З часом колектив планує випустити студійний запис.
У приспіві є такі слова:

Немає сумнівів, брат,

Тепер тут кожен солдат,

Немає жалю і страху.

Рускій ваєнний карабль, йди на#уй…

Немає сумнівів, брат,

За дикий біль наших втрат,

За ночі сповнені жаху.

Рускій ваєнний карабль, йди на#уй…

Читати ще: І музика може стати зброєю. Як українська лють під час війни перетворилася на пісню

Попри нецензурний текст пісні, фанати гурту відзначили у коментарях, що в нинішній час не гріх застосувати саме таку лексику. Особливо, коли окупанти завдали стільки болю і страждань українському народові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus