USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Зі Сходу від початку АТО виїхало 24 тисячі громадян

28 Червня 2014 21:00
Від початку антитерористичної операції, за станом на 28 червня, з території Донецької та Луганської областей, до інших регіонів України переміщено та розселено понад 24,3 тисячі громадян України, повідомляє Еспресо.TV.

Серед відселених налічується 9718 дітей, інвалідів та осіб похилого віку - 2969.

Найбільша кількість людей в даний час розміщена у Києві, Київській, Запорізькій, Харківській, Одеській та Дніпропетровській областях. Нагадаємо також, що на тимчасове проживання у Волинську область приїхало 23 родини з Донецької та Луганської областей.

Водночас багато громадян самостійно залишили постійне місце проживання і тимчасово переїхали до родичів чи знайомих в інших областях.

Нагадаємо, урядом створено Міжвідомчий координаційний штаб з питань, пов'язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території і районів проведення АТО.

В кожній області на базі територіальних підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій створено регіональні штаби. Для організації допомоги у переміщенні з районів проведення АТО, поселенні і соціальному забезпеченні громадяни можуть звернутися в регіональні штаби. На Волині, штаб із прийому біженців знаходиться у Луцьку у приміщенні ОДА за адресою Київський майдан, 9.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дончанин Показати IP 28 Червня 2014 22:58
коментар було видалено
Наталя Показати IP 29 Червня 2014 08:39
Щось ви шановні журналісти не коментуєте заяву ООН про кількість переселенців у Росію. Бо як так можна втікати із "любої" україни, до "ворожої" Росії.... Необ'єктивно панове і пані!
оля до Наталя Показати IP 29 Червня 2014 09:08
А їм американські пани заборонили коментувати.Але уся правда восторжествує.
Дончанин до Наталя Показати IP 29 Червня 2014 12:24
Не стоит нападать на журналистов. Например, посмотри на слово "відселених" во втором абзаце.
до наталі до Наталя Показати IP 30 Червня 2014 08:11
якщо вони вважають росію рідною то чому ще туди не виїхали там такі сибірські простори то хай туди і їдуть ... але чомусь сиділи і сидять паразитують в Україні і через їхній маразм і гинуть наші молоді люди. уже наші хлопці їх захищали - Авган. Кожен хто хоче до росії бере свій чемодан і сепаратиста в додачу і в добру путь до путіна ніхто нікого не тримає. Українці по всьому світі і ніхто чомусь не кричить в Португалії США Італії Польщі що вони хочуть Україну в цих країнах Українці приїхали туди вчать їхні мови і поважають землю яка на даний час їх приютила. А ця наглота - все життя прожила на Україні тупа. як сибірський валянок - народна мудрість це підтверджує, бо не може вивчити споріднену до болю мову і хоче росію в Україні - ні ні ні ні .
Анонім Показати IP 29 Червня 2014 19:30
Оля, Дончанин РЕСПЕКТ ))))))
цікаво Показати IP 30 Червня 2014 07:46
а скільки на сході чоловіків призовного віку і де поділася сильна половина сходу, чому наші молоді хлопці захищають їхні будинки , квартири, бізнес, землю сім"Ї а вони дають інтерв"ю на телебачення що йому так страшно і він кинув свій бізнес поїхав до Києва. Вигляд мужика більше 30, а він сидить в києві і жде коли наші хлопці відвоюють його житло. Моя думка привезли жінок та дітей і всі на схід до дому захищати своє, як на майдан за сепаратизм то вийшли всі , і ніхто не дімав беручи свою дитину на майдан заручку бо дадуть 500 грн. і Що куля дура не розбирає куди і в кого летить. Не допускали ні міліції ні вояків тоді і зараз а тепер вони біженці ,і нате вам житло роботу, а свої роботи знайти не можуть..... Жахливо що така у них свідомість, як би вишли всі східняки то з тієї купи сепаратистів нічого не осталось але ж ні краще хай чужа дитина загине за моє житло чим свій чоловік чи син.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus