USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зі сльозами від Романюка

19 Лютого 2014 09:47
«Чого я сюди приходила…, як далі жити…», - з такими словами й сльозами на очах вийшла лучанка із прийому Луцького міського голови Миколи Романюка.

Прийом луцького мера відбувся 17-го лютого, в центрі надання адміністративних послуг.

Зі своїми проблемами до міського голови прийшла Любов Іванівна Город. Вона каже, що вже неодноразово намагалася побачитися з мером, писала листи, але їй відписували заступники, й не допомагали з проблемою. Остання надія, каже жінка, на Миколу Романюка.

Про свою проблему розповідає Інформаційному агентству Волинські Новини: «Я - мати-одиначка, стою на пільговій черзі на житло майже 30 років. Зараз живу в Луцьку за адресою Дружби народів, 4а, в кімнаті, яка менша 12-ти метрів квадратних. Сім’я велика, є два сина, невістка, внук. До того ж, одну кухню й санвузол доводиться ділити на 5 сімей. Каже, що не просто з сусідами. До того ж, нещодавно син не витримав таких умов житя й почав знімати квартиру. Із зарплатою 2 тисячі гривень доводиться 1.5 тисячі гривень віддавати за оренду, а на копійки живуть».

Лучанка каже, що вже зверталася неодноразово за допомогою до Луцького міського голови Миколи Романюка, але постійно відписувала листи його заступник Лариса Соколовська: «У зв’язку з тим, що житлове будівництво для вказаної категорії громадян не фінансується протягом багатьох років, вирішити питання поліпшення житлових умов Вашої сім’ї немає можливості».

Пані Любов у соціальній черзі на житло була 87-ма, тепер стала 52-ю. Каже, що за пенсію у тисячу гривень не можливо назбирати грошей на житло чи допомогти дітям купити свою квартиру, тому й прийшла на прийом до міського голови шукаючи допомоги.
Вийшовши з приймальні Романюка, Любов Іванівна зі сльозами в очах каже, що відповідь отримала таку ж як і раніше - «вирішити питання поліпшення житлових умов Вашої сім’ї немає можливості».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
пані Показати IP 19 Лютого 2014 10:01
у луцьку 15 відсотків людей знімає квартири і 5 відсотків взагалі не мають квартир.
Знімач Показати IP 19 Лютого 2014 10:08
Хм, я теж знімаю квартиру але чомусь не бігаю що б дали її на халяву. Два сина можуть матір прогодувати і утримати. Якщо розуму хватило одружитись і вклепати внука то має і хватати на утримання.
Лучанин до Знімач Показати IP 19 Лютого 2014 10:18
Слухай а ти звідки приїхав, от туди і повертайся, через таких як ти у Луцьку і не має роботи,бо хапаєте все що пропонують за копійки, живете по 10 чоловік в однокімнатній, завдяки вам виникає можливість платити менше, від власників великих підприємств, і не тобі говорити кому і як кого кормити, ПОВЕРТАЙСЯ В СЕЛО ГНІЙ КИДАТИ!!!!!!!! БИК!
іля Показати IP 19 Лютого 2014 10:13
я теж знімаю квартиру. така проблема нагальна. і не впершу чергу матері одиначці давати де є сини і невістка а там де дітки інваліди і так далі
Лучанин до іля Показати IP 19 Лютого 2014 10:20
Не тобі то вирішувати, є закон от хай закон вирішує, кому що!
Ксеня Показати IP 19 Лютого 2014 10:40
а ми взяли кредит на маленьку квартиру і пахаємо на нього !і так буде ще 19 років. а не чекаємо, що нам хтось повинен щось дати..............звичайно, найпростіше так - плакати і ходити по прийомах і нічого не робити.а сини певно пивко напроти базарчика попивають
АРИНА Показати IP 19 Лютого 2014 10:47
ПРИВИКЛИ ВСЕ НА ХАЛЯВУ, ЗАРОБІТЬ САМІ , А НЕ ЧЕКАЄТЕ МАННОЇ З НЕБА. Я САМА БУДУЮ БУДИНОК. ВІДМОВЛЯЮ СОБІ І ДІТЯМ В УСЬОМУ, НЕ БІГАЮ ПО ПРИЙМАЛЬНИХ. ЛЕЖНІ.
Ксеня до АРИНА Показати IP 19 Лютого 2014 10:57
от і я про те !
Таміла до АРИНА Показати IP 19 Лютого 2014 11:27
Згідна на всі 100%!!! Не можеш у нас заробити їдь за кордон!!! Скільки у нас таких!!!А то чоловік з руками ногами хочеш мати - працюй!!!А би кожен хто немає квартири ходили б і скаржились то черги були б кілометрові!!!!!
іван Показати IP 19 Лютого 2014 11:09
я інколи просто дивуюся з вас люди, просто у вас таки думки. Замість того щоб дійсно навести порядок у своєму місті, Ви готові кусень хліба в іншого з рота вирвати, аби тільки було добре собі. А квартирне питання не тільки у вас. Просто враховуючи скільки крадуть в нашій державі, то ця жінка ще років 100 буде чекати цю квартиру . А питання не в тому чи за плату чи безоплатно вона чекає на квартиру. Просто якби менше крали, ми би кожний міг би, отримати і квартиру на пільговій основі, і кредити з нормальними відсотками для молоді.
ЄвроЛучанка Показати IP 19 Лютого 2014 16:01
Я теж виховую доньку.... сама. чоловік загинув. мешкала разом з батьками та дорослим братом в однокімнатній квартирі. Зараз знімаємо житло.... з доходом у 700 грн щомісяця.... ледь вкладаємось разом із маминою пенсією.... куди мені піти поплакати?.... так важко..... але на квартиру не наплачеш. якщо знаєте де видають квартири за сльози - я підійду теж
Катя до ЄвроЛучанка Показати IP 18 Березня 2014 13:53
Я 10 років живу в місті. Знімаю житло. Плачу не малі гроші з зарплати за оренду. Всіма силами з батьками збираемо гроші хоч на 1 кімнатну кв. і ніхто ,нікуди не бігає. А ті люди, які отримали квартири на халяву і будинкам по 30 років, цінять за них, як кв. м. в новобудові. де совість і логіка тут?
321 Показати IP 18 Травня 2016 16:59
має 2 дорослі сина -не інваліди, працездатні то нехай собі стараються на житло - а їй вистачить і того що має. Сьогодні дармове можна дати лише інвалідам, бо ті не мають змоги заробити. Стидно плакатися , щоб дорослим хлопам,з руками, з ногами ще і житло надурняк дали-он з війни хлопці скалічені приходять і не плачуться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus