USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Зі снігом та ожеледицею на дорогах Волині борються 55 спецмашин

31 Січня 2022 12:49
На території Волинської області знову сніжило. Для розчищення від снігу та ліквідації зимової слизькості на автомобільних дорогах державного значення працювало 55 одиниць дорожньої спецтехніки.

Проїзд забезпечили, перебоїв в русі транспорту не виникало. На автошляхах тривають роботи з розчищення «снігової каші» та їх обробки протиожеледними матеріалами, повідомили на сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області у Фейсбуці.

Слабку хуртовину, невеликий мокрий сніг та поривчастий північно-західний вітер синоптики прогнозують і на денну пору доби.

Усіх учасників дорожнього руху під час складних погодних умов закликають бути максимально уважними і обережними, дотримуватись швидкісного режиму, не здійснювати ризикованих маневрів, а також дотримуватись безпечної дистанції поблизу снігоприбиральної техніки.

Водночас у Службі автодоріг нагадують, що за вітряної погоди варто триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та уникати перебування поблизу великих дерев, не паркувати поруч з ними автотранспорт.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення (з індексами М, Н, Р і Т) телефонуйте на цілодобову гарячу лінію Служби автомобільних доріг у Волинській області (0332) 78 54 88.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Небайдужий Показати IP 31 Січня 2022 12:59
З мега Вибоїнами коли почнуть боротися???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus