USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зі зброєю в руках лучанин захищав квартиру від злодія

5 Січня 2018 20:50
У Луцьку в районі Львівської квартирний злодій хотів пограбувати помешкання, на щастя, у той час в квартирі був власник квартири, який дістав із сейфу зброю та почав захищатися.

Інцидент трапився сьогодні, 5 грудня, про що чоловік написав у соцмережі.

Деталі Роман розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

«Сьогодні я занедужав та не пішов на роботу. Це була десь дванадцята година, я сидів у себе на кухні та почув дивні звуки у замку вхідних дверей. Підбігши до дверей заглянув у вічко й побачив не знайомого мені чоловіка, який шарфом прикрив обличчя та «трудився» біля замка. Я швидко зреагував та побіг до сейфу, дістав зброю. Тоді подумав, що не варто чекати, поки крадій «зайде» в гості, а вирішив його налякати. Навіть, як би він був не один, то я зміг би себе зі зброєю захистити.

Підійшовши до дверей, я їх різко відчинив та попередив злочинця, що при подальших його діях в мою сторону буду захищатися та застосую проти нього зброю. Після цього він швидко чкурнув геть. Мені пощастило, що я мав чим захищатися. Я є учасником «Спілки власників зброї Волині», ми ходимо на тренування «Боронимо рідну хату», де відпрацьовуємо правильне поводження зі зброєю, адже це не іграшка, вчимося самозахисту. Не знаю, чим би усе це закінчилося, як би не моя помпова рушниця», - розповідає чоловік.
Та додає, що після інциденту поліцію не викликав.

«Спочатку я подумав набрати поліцію, але потім врахував, що в них не було шансів затримати злочинця, адже доки дочекався б приїзду екіпажу, то вже нікого було б шукати. Чоловік був одягнений, як безхатько, а таких у нас на районі багато, особливих прикмет не було», - пояснив лучанин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Хлоп Показати IP 5 Січня 2018 21:00
от муд*к, так би хоч затримали і встановили б особу і відбитки пальців взяли. напевно якусь іншу квартиру обніс злодюга, а герой обісрався з рушницею!
Роман до Хлоп Показати IP 5 Січня 2018 22:07
Якби він був озброєний чи не сам? Пропонуєте валити 2х людей? Добре те що добре закінчується.
123 до Хлоп Показати IP 6 Січня 2018 00:01
Поліція буде їхати півдня, а потім ще скаже, що нема що тут їм робити, квартиру не пограбували і злочину нема. А дії Романа підтримую.
Стьопка. Показати IP 5 Січня 2018 21:03
Треба було дочекатися коли ввійде і дати в область голови важким предметом, ну а тоді вже хоч в рабство сексуальне... .
К.лучанин Показати IP 5 Січня 2018 21:09
Зробив все вірно, молодець! Але ,напевно, міг і подзвонити сусідам на підмогу щоб заблокувати його і не дати змоги втекти. Це ж цілком можливо було виконати в умовах багатоквартирного будинку.
Роман до К.лучанин Показати IP 5 Січня 2018 22:08
З сусідами майже не спілкуюсь. Більше того в під'їзді 90% пенсіонерів
А.С.А.В. до Роман Показати IP 5 Січня 2018 22:57
Виглядає дещо комічно, але це якщо невраховувати можливі наслідки. Ну завалив би ти його - тобі мінім 3 умовно якщо повезе а там сімя без батька чи без сина і всім життя покалічене. А так твоє все на місці а він будемо надіятись зробить висновки. Рахуй що ти врятував життя однієї людині і майбутнє багатьох!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!
123 до А.С.А.В. Показати IP 6 Січня 2018 00:06
Може ще злочинців почнемо захищати?! Сім'я без батька? То хай батько іде працює, а не по чужих квартирах лазить!! А закон в нас дійсно треба змінити, якщо в мою оселю хтось намагаеється залізти, то треба щоб я мав повне право його навіть вбити, бо це моя ПРИВАТНА ВЛАСТНІСТЬ!
Виборець до 123 Показати IP 2 Грудня 2019 16:14
A.C.A.B. — абревіатура, яка часто використовується як тюремне татуювання.
Хлопець Показати IP 5 Січня 2018 21:22
Діждались... Кульмінація...
Богдан Сташинський Показати IP 5 Січня 2018 21:23
Фейк.....
Брєд Показати IP 5 Січня 2018 21:23
Чого тільки не присниться з перепою. І зброя була, і налякав, а пива злодій тобі не приніс?
Лучанин Показати IP 5 Січня 2018 21:25
У нас схожа ситуація, коли злодії зайшли у квартиру побачили шестирічну дитину, яка на пів години залишилась сама, через що і втекли.
не байдужий до Лучанин Показати IP 7 Січня 2018 18:43
А пдумайте лише що було б з дитиною якби ті покидьки вирішили йти до останнього? не малюється картина в багряних кольорах? дітей теж варто виховквати аби знали як діять в таких ситуаціях!
?? Показати IP 5 Січня 2018 21:34
Чим ти хизуєшся?
добродій Показати IP 5 Січня 2018 22:55
бачу розумні позбирались. аж засмерділо. правильно власник зробив. той курдупель на кілометр тепер не підійде. і своїх застережить щоб не лізла. на словах тут всі хоробрі. кожен відповідає за себе, своїх близьких та свою власність. і має право їх захищати. зброя - це лише інструмент захисту. і власник бере на себе відповідальність після її придбання. а більшість ховрашків гадає що їх врятує поліція.
Лучанин Показати IP 5 Січня 2018 23:05
Захистив своє майно і добре, а стріляти, ловити, є спеціально навчені люди які не маленьку зарплату отримують. Грохнув-би полюбому посадили-б,хіба що квартиру в суді і прокуратурі прийшлось би оставити)
читач Показати IP 6 Січня 2018 09:38
Повірте, що не власник квартири керував ситуацією,а якась сила небачена.Йому на думку не спало дати по голові чи заподіяти шкоду здоровю того непрошеного гостя Він правильно зробив,налякав злодія.При цьому і сам має спокій на душі і не буде ходити по судах і злодюжці дав урок.Дав шанс зрозуміти ,що це могло бути остатнім непрошеним візитом у чужу квартиру для всіх охочих збагатитись в такий спосіб.А рано чи пізно злодій відповість перед Богом,перед законом,перед нами,
Анонім Показати IP 6 Січня 2018 10:06
Я міг би повірити в цю ситуацію, якби тут не пахло рекламою : "Я є учасником «Спілки власників зброї Волині», ми ходимо на тренування «Боронимо рідну хату», де відпрацьовуємо правильне поводження зі зброєю."
Оксана до Анонім Показати IP 6 Січня 2018 12:49
ще б гранатомет прикупив в би герой. через годину в сусідньому підїзді цей недоумок пограбував бабусю!
Виборець до Оксана Показати IP 2 Грудня 2019 16:19
Інформація 100%? Чи аби що небудь.
Nemo Показати IP 6 Січня 2018 12:37
А чому не можна було викликати поліцію поки злодій колупався в замку? Хай би відчинив двері, а там з квартири на нього рушниця дивиться. Потримати його на мушці до прибуття "копів". Тоді б не тільки уникнули пограбування, а ще й затримали злочинця. Мало ймовірно, що в цьому випадку злодій злякався, він просто викрутився із ситуації і думає, що йому пощастило - значить в наступний раз треба бути більш уважнішим. І вельми ймовірно, що вже ввечері чи на наступний день його особистість завітає до наступної оселі - жертви..
111 до читач Показати IP 6 Січня 2018 12:57
Звичайно відповість після того як ще пару квартир почистить, а так якби власник в даній ситуації поступив розумніше вже б злодій сидів в тюрмі.
Микола Показати IP 6 Січня 2018 13:54
Замовна реклама! Раніше біля заголовку таких статей розміщували зірочку (*).
Дмитро Показати IP 7 Січня 2018 01:07
"Я є учасником «Спілки власників зброї Волині», ми ходимо на тренування «Боронимо рідну хату», де відпрацьовуємо правильне поводження зі зброєю"- завтра всі побіжать в Спілку власників зброї і на тренінги.....от то вже прихована реклама

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus