USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Зі 335 злочинів, вчинених неповнолітніми на Волині, 100 – у нетверезому стані

17 Лютого 2009 17:52
За минулий рік неповнолітні на Волині вчинили 335 злочинів, приблизно сто з яких – у нетверезому стані. Про це у коментарі після наради з питань дитячої злочинності розповів заступник голови Волинської облдержадміністрації Святослав Кравчук, – повідомляє 17 лютого репортер «Волинських Новин».
За словами Святослава Кравчука, злочини зазвичай здійснюють діти із неблагополучних сімей. Тому велику роль відіграє контроль за такими родинами. Часто доводиться навіть через суд вилучати дітей до інтернатів, соціальних гуртожитків, щоб захистити їх від негативного впливу батьків.
Також чималу роль у зменшенні рівня злочинності відіграє виховна робота вчителів, робітників бібліотек та соціальних служб із питань молоді.
Таким чином, порівняно із 2007 роком, у минулому кількість неповнолітніх, які були задіяні у злочинах, зменшилася на 23 особи та становить 335 чоловік. Однак кричущим фактом лишається той, що приблизно третина дитячих злочинів була скоєна у стані алкогольного сп’яніння, тоді як у 2007 році цей показник становив лише 17%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
І що? Показати IP 18 Лютого 2009 08:43
То може задумаються власники "забігайлівок", барів та дискотек, а також ті - у обл.- та міськраді - котрі їх кришують, чи не варто припинити продаж алкоголю неповнолітнім, а ще - питати спочатку паспорт, перш ніж заробити на чужому горі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus