USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зі ста дубів Леніну лишився лиш один. ФОТО

22 Травня 2013 08:49
Зі ста дубів, які висадили на честь сторіччя з дня народження Леніна, у Камені-Каширському лишився лише один. Однак «пам’ятна дошка», яка засвідчує цей факт, досі «красується» у місті. Мешканці протестують, - йдеться на Вістях Каменя.

Так, мовляв, ще в 1997 році внаслідок буревію, від парку, по суті, залишилася одна назва, - йдеться у повідомленні. З роками територія, де раніше буяли дерева, змінилася. Тут виріс пасаж, численні магазини, з'явилися алеї і доріжки. Якщо сьогодні поглянути на старі світлини парку - різниця колосальна.

По суті, від попередньої архітектури не залишилося й сліду. Окрім одного об'єкту. І до сьогодні в парку стоїть малоприваблива «скульптура» з написом «100 дубів закладено на честь сторіччя з дня народження В.І. Леніна..».

Мова, кажуть мешканці, вже не йде, про те, що, навіть, нинішня влада не відмінила Указ Президента про демонтаж знаків тоталітарного режиму. Мовляв, зважаючи на те, що там, де стоїть і стояла раніше ця архітектурна форма, проводилось чи ненайбільше будівельних робіт, зникли усі попередні споруди окрім цієї.

«Каменюка стоїть, хоча з сотні дубів, посаджених з нагоди її встановлення залишився, хіба що, один - той, який навмисно тримає, або ж забороняє прибрати цю «архітектуру» подалі від очей», - йдеться у повідомленні.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Комсомоо Показати IP 22 Травня 2013 08:56
Фошисты необразованые.Ленин всегда жив.
Александр Показати IP 22 Травня 2013 10:07
Дурь - она бессмертна и вне времени! И то, что деревья срубили, и то, что одно оставили вместе с драгоценным камнем. Вспомним Хазанова, господа: "В нашем городе Зареченске таких достопримечательностей две.Прежде всего, это дуб под которым останавливался Пушкин А.С., и статуя античного героя Геракла." "Геракл" есть в Камень-Каширском?
турист Показати IP 22 Травня 2013 11:01
так написано ж - буревій дерева поламав. Ніхто їх не рубав.
Александр до турист Показати IP 22 Травня 2013 11:11
Из 100 ураган пережил 1? Это 27-летние дубы - то? Ну может быть, хотя мало верится.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus