USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Зібрали мільйон за два місяці: дві церковні парафії на Волині придбали для війська 52 дрони

2 Березня 2024 06:44
У Маневицькій парафії відбувся доброчинний захід для ЗСУ. Благодійний фестиваль «Разом до перемоги» днями влаштували віряни храму Мучениць Віри, Надії, Любові та Софії селища Маневичі Камінь-Каширського району.

Про це інформує Волинська єпархія ПЦУ.

За повідомленням настоятеля протоієрея Михайла Мельничука, виступили хори Божого дому – парафіяльний, молодіжний «Голос душі» та недільної школи, вокально-інструментальний ансамбль «Інтермецо» музичної школи мистецтв, хор церкви Благовіщення Пресвятої Богородиці м. Ковеля, інші мистецькі колективи. Діяла вулична торгівля зі смаколиками.

Привітавши присутніх, душпастир зазначив, що захисникам зараз необхідні FPV-дрони (дрони-камікадзе), розповідав, як вони працюють.

Ця громада і парафія Покрови Пресвятої Богородиці с. Серхів Маневицького деканату, де панотець також є настоятелем, придбали 52 таких безпілотники. За два місяці обидві парафії зібрали 1 млн грн для ЗСУ.

Читати ще: У волинській громаді прихожани храму наколядували 113 тисяч для ЗСУ

Під час цього концерту зібрано 150 тис. грн на придбання FPV-дронів для Збройних сил України.

Протягом року віряни проводять три такі благодійні виступи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus