USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Зібрав Rolls-Royce власноруч. ФОТО. ВІДЕО

24 Травня 2012 10:11
Мешканець Казахстану, 24-річний Руслан Муканов, вирішив створити власний Rolls-Royce Phantom після того, як кілька років тому, сидячи в бібліотеці, побачив фотографію машини в автомобільному журналі.

Про це пише «Українська правда. Життя» з посиланням на MirFactov.
Хлопець зрозумів, що купити авто за 500 тисяч євро йому ніколи не вдасться, і тому вирішив зібрати ексклюзивний Rolls-Royce власними руками. Тож, витративши всього 3000 доларів, майстер перетворив старий Mercedes в легендарний засіб пересування.

Спочатку друзі і близькі витівку Руслана всерйоз не сприйняли. Але хлопець нікого не слухав і твердо йшов до своєї мети. Щоб на власні очі як слід розглянути оригінал, Руслан поїхав до Алма-Ати.


Там, в елітному автосалоні, він на власні очі побачив автомобіль своєї мрії. Ставши до роботи, майстер зрозумів ‒ зібрати таку машину цілком реально.

За основу майбутнього шедевра Руслан взяв старий побитий Mercedes 124-ої моделі, який йому спеціально привезли з Німеччини. Все інше автослюсар зробив своїми руками.


Габаритні форми седана він ліпив зі звичайного пластиліну. Потім зліплений каркас покрив скловолокном, заштукатурив і пофарбував у білий колір.


Всі «навороти» виконував строго за ескізами оригінальної моделі. Деталі Руслан скуповував по всьому Казахстану, щось замовляв за кордоном. Фірмовий значок Rolls-Royce умілець знайшов в Караганді.

Не забув Руслан і про відмінну рису британського седана ‒ двері, що відкриваються проти ходу автомобіля. Як не дивно, переварені петлі дверей стали єдиною модифікацією, яка збентежила співробітників ДАІ, коли вони вперше побачили справу рук майстра.

Проте у результаті правоохоронцям довелося відступити. Адже ходову частину механік не зачепив, а значить, не змінив і технічні дані автомобіля. За два місяці роботи та три тисячі доларів Руслан Муканов створив свій власний Rolls-Royce Phantom.
Найдорожче власнику авто обійшлися колеса з низькопрофільною гумою.

Як запевняє водій, про витрачені гроші він не шкодує. Непідробна увага до його шедевру на колесах коштує дорожче. Сидячи за кермом автомобіля преміум-класу,він не раз потрапляв у обʼєктиви фото-і відеокамер, в гості до хлопця зачастили журналісти.

За його словами, часто відвідувачі цікавляться ціною. «Поки ще не вирішив, але, напевно, за 15 000 доларів я свій Rolls-Royce продам. Хоча це дешево для такої машини», ‒ розповідає він.

«Покупці розуміють, що машина несправжня. Тому я і не став у салоні нічого переробляти. Я ж не збираюся приховувати, що це просто тюнінг. Говорити всім, що це справжній Rolls-Royce Phantom нерозумно», ‒ зазначає майстер.

В планах у любителя Роллс Ройсів зібрати ще один, тільки чорного кольору. Колеса вже купив, залишилося Mercedes знайти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Paulo Показати IP 24 Травня 2012 10:21
Новина 10-річної давнини. :-))) Підніміть дупи і вийдіть на вулиці. Тоді і новини будуть свіжими і актуальними,а то як чукчі "шо сматрю то паю".
ст Показати IP 24 Травня 2012 11:01
баян

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus