USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Зміни до бюджету Луцька: у міськраді – проти виділення коштів КП «Ласка»

23 Березня 2015 13:23
Виділення 500 тисяч гривень для встановлення електропідстанції та паркану на підприємстві не підтримали члени «бюджетної комісії» міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 23 березня.

Як повідомила начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова, розповідаючи про проект змін до рішення міської ради «Про бюджет міста на 2015 рік», 100 тисяч гривень пропонують виділити на надання матеріальної допомоги родині загиблого в АТО, 45,7 тисячі гривень пропонують спрямувати школі-інтернату (як виплату за попередній період), 124 тисячі гривень спрямують на потреби підприємства «Зелене господарство», що перебуває на стадії ліквідації, на виплату компенсації за невикористані відпустки працівникам. Для школи-інтернату планують виділити ще 3600 гривень на придбання проїзних квитків для дітей учасників АТО.

Окрім цього, 85 тисяч гривень спрямують на поповнення статутного капіталу для ЖКП №3. Зі слів Лілії Єлової, це житлово-комунальне підприємство хоче придбати автомобіль, до того ж, підприємство перебуває у найважчому фінансовому стані серед усіх ЖКП, виплачуючи податкові борги, що накопичилися ще 5 років тому. Ще 20 тисяч гривень виділять управлінню капітального будівництва на придбання обладнання для Палацу культури (торік встановлювали систему пожежогасіння, але роботи не були завершені).

Відповідно до рішення виконкому, хочуть спрямувати кошти (20 тисяч гривень) на часткове відшкодування обласній спілці художників вартості опалення приміщень на вулиці Лесі Українки. Також 1,96 мільйона гривень спрямують на капітальний ремонт ДНЗ №19.

Для міської клінічної лікарні хочуть виділити 235 тисяч гривень на завершення ремонту сходових кліток (йдеться про укріплення сходових кліток з 4 до 7 поверху, де проходить тріщина). Ще 21,8 тисячі гривень хочуть спрямувати поліклініці №2 на придбання пільгових медикаментів. Терцентру планують виділити 45 тисяч гривень на придбання продуктових наборів для учасників АТО та малозабезпечених верств населення до пасхальних свят.

Найбільше заперечень викликав пункт про виділення коштів для підприємства, що займається бездомними тваринами. Так, для КП «Ласка» хочуть виділити 500 тисяч гривень для встановлення електропідстанції та облаштування паркану.

Депутат Юрій Корольчук закликав колег утриматися від підтримки цієї пропозиції. Він запропонував вилучити цей пункт із проекту рішення. Депутат запитав, де грантові закордонні кошти для підприємства, про які йшлося вже тривалий час. Саме за ці кошти він пропонував встановлювати паркан та здійснювати інші роботи.

Своєю чергою, Лілія Єлова радила передбачити принаймні 100 тисяч гривень на встановлення підстанції.

Члени комісії підтримали проект змін до бюджету, вилучивши із нього пункт про виділення коштів для КП «Ласка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дмитро Показати IP 23 Березня 2015 13:39
в такий час тільки на песиків гроші і потрібно виділяти ...
на до Дмитро Показати IP 23 Березня 2015 16:23
романюках зекономте..песикі не винуваті що ви с..кі все і дальше через сито пускаєте..ми тоже песики в вас..хоч вас бл..дй і кормим..
Дмитро до на Показати IP 23 Березня 2015 16:27
чи ти дурне чи хворе ?
11 Показати IP 23 Березня 2015 14:58
та ж якби ж то для песиків.....але вони підуть для Дани......
З Луцька Показати IP 23 Березня 2015 14:59
Задовбала та Дана-де ж ті обіцяні гранди, аферистка, а всі роти пороззявляли і слухають ту дівку, а вона лапшу довгу вішає, а за собаками вулицею страшно йти, бардак.
опа Показати IP 23 Березня 2015 15:03
наші можновладці людям не допомагають (окрім себе звичайно), а ви надіялись щоб тваринам допомогли(((
Катерина Показати IP 25 Квітня 2015 19:58
Дана аферистка яка їздить туди-сюди.Ви почитаєте, що пише на офіційній сторінці. Це шо вона лиш семінарами займається ?Хто собак глядіти буде коли та дівка містами вештається. Квіти садить в перервах між пересадкой на автобуси?Це одне шарлатанство!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus