USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зірки «Волині» та легенди українського футболу збирали гроші для 14-ї бригади на благодійному матчі. Фоторепортаж

15 Жовтня 2022 16:54
Зірки футбольного клубу «Волинь» спільною командою з працівниками гіпермаркету «Там Там» зіграли благодійний матч з легендами українського футболу, які представляли ветеранську збірну України. Саме ветерани святкували перемогу в матчі (3:1). Однак найважливіша перемога – попереду, тому на благодійному матчі збирали кошти на авто для 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, аби допомоги наблизити її.

У чаші «Авангарда» 15 жовтня разом зібралося понад двадцять зірок українського футболу. На полі були такі футбольні прізвища, як Бущан, Федецький, Шевчук, Маркевич, Михалик, Сачко, Селезньов, Ващук, Шершун, Ротань та багато інших легендарних футболістів.
Під час відкриття матчу керівник «Там Таму» Віктор Кульбачинський наголосив, що присутні футболісти та працівники гіпермаркету здобули славу та повагу завдяки своїй праці. Він також подякував Збройним силам України, завдяки яким і відбувається сьогоднішній матч.

«Я дякую ветеранській збірній, що відгукнулася сьогодні зіграти з нами, а також Збройним силам України, яким ми хочемо допомогти завдяки сьогоднішньому матчу», – сказав Віктор Кульбачинський.
Легендарний волинський футболіст Тарас Михалик, який самостійно доставляє волонтерську допомогу на передову, також висловив подяку всім захисникам:«Я дякую усім воїнам ЗСУ, ТРО, волонтерам, лікарям. Завдяки їм ми можемо вийти на поле та зіграти цей матч. Сьогодні тут є мої поранені друзі. Тому дякую усім, хто відгукнувся. Сподіваюся, ми зберемо гроші та відправимо авто на передову».
Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко зламав руку на минулому благодійному турнірі, однак сьогодні все ж вирішив взяти участь у матчі. Він подякував організаторам та звернувся до вболівальників, аби ті допомогли зібрати кошти на авто.
Після вітальних слів команди нарешті вийшли на поле. Матч розпочався з заміни. У стартовій одинадцятці «Волині» вийшов голкіпер «Динамо» та збірної України Георгій Бущан, але, як відомо, нині він заліковує травму. Тому його одразу замінив Віталій Неділько.
Команди не стали грати показовий матч, на полі була справжня спортивна боротьба. Вже на перших хвилинах рахунок відкрили ветерани. Вони більше ігрового часу володіли м’ячем та змушували зірок «Волині» грати у відборі. В середині першого тайму В'ячеслав Шевчук подвоїв перевагу ветеранської збірної. Однак до закінчення першої половини зірки «Волині» зуміли відіграти один м’яч.
У перерві для вболівальників влаштували аукціон для збору коштів. Серед лотів – м’ячі з підписами учасників матчу та футболка Артема Федецького. За ці футбольні речі вдалося виручити понад п'ятнадцять тисяч гривень.
А опісля аукціону боротьба на футбольному полі продовжилася. Зірки «Волині» не збиралися здаватися та у перші десять хвилин другого тайму затиснули ветеранів на власній половині поля. Але така тактика не спрацювала, і ветерани зуміли забити третій гол у контратаці, встановивши остаточний рахунок матчу – 1:3.
Особливо очікували завершення матчу маленькі вболівальники, які вибігли на поле, аби взяти автограф чи сфотографуватися з улюбленим футболістом.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus