USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Аварія за участю двох BMW у Луцьку: учасниця ДТП розповіла невідомі деталі

16 Грудня 2019 15:58
Постраждала внаслідок ДТП за участю автомобілів BMW 7 та BMW 3, що трапилася 13 грудня на вулиці Рівненській у Луцьку, розповіла нові деталі автопригоди.

Так, лучанка, яка назвала себе дружиною водія BMW 3, звернулася до Інформаційного агентства Волинські Новини з проханням опублікувати її свідчення. щодо автопригоди. Мовляв, в оприлюдненій інформації є лише коментарі однієї сторони дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомлялося раніше, на вулиці Рівненській зіткнулися два автомобілі BMW. Зі слів чоловіка, який назвався очевидцем аварії, водій BMW 3 перевищив швидкість, рухаючись першою смузі, у той же час водій BMW 7, який почав перестроюватися з другої смуги в першу, увімкнувши завчасно правий сигнальний поворот, не встиг відреагувати на те, що з правої сторони хтось на швидкості його почав обганяти. У результаті й сталося зіткнення.

Проте, зі слів учасниці ДТП, обставини, при яких сталося зіткнення двох авто, дещо інші.

«13 грудня близько 19:00 години водій BMW 7 рухався в лівій смузі. Однак, побачивши друзів на узбіччі дороги, він вирішив різко звернути вправо, не пересвідчившись у тому, чи немає перешкод у цьому напрямку. Тим часом, за кермом BMW 3 був мій чоловік, ми рухалися з невеликою швидкістю, бо до цього стояли на світлофорі, а опісля проїжджали пішохідний перехід і зупинку громадського транспорту. Від зупинки до місця удару було близько 100 метрів. BMW 7 вдарило нас у лівий бік, від чого авто викинуло на узбіччя», - розповіла лучанка. Та додала, що внаслідок удару спрацювали подушки безпеки, однією із яких їй затиснуло руку.

«Окрім цього я тримала в руках телефон чоловіака, який розбився. Поліцію і швидку викликала я особисто. Коли приїхала перша швидка, лікарі оглянули мою руку і сказали, що перелому немає, але треба зробити рентген. Медики запропонували поспостерігати за травмованою кінцівкою, і, якщо біль наростатиме, звернутись особисто в травмпункт. Через 15 хвилин я почала відходити від шоку, тож відчула гострий біль в руці - вона дуже спухла. Поліцейські порадили викликати швидку повторно. Мене завезли в лікарню, зробили рентген, діагностували сильний забій м’язів та призначили лікування», - свідчить Юлія.
Вона зауважила, що водій BMW 7 спершу пішов до друзів, які чекали на узбіччі, і протягом деякого часу з ними радився. Потім підійшов до водія BMW 3 – чоловіка постраждалої, і попросив не викликати поліцію, мовляв, в нього й так багато проблем.

«Розповів, що їхав до нотаріуса переоформляти цю машину, просив оформити Європротокол. Також пообіцяв, що власним коштом відремонтує нам авто. Пізніше визнав власну вину. У соцмережах були коментарі, що нібито чоловік, я і наші друзі, які приїхали на місце ДТП, бігали і вигадували, як звинуватити водія BMW 7. Натомість той просто сидів у машині, і нічого не робив, але ж ніхто не знає, що і водій, і пасажири BMW 7 могли бути у стані наркотичного сп‘яніння, бо ховали очі. На жаль, експертизу на вживання наркотиків їм не проводили – лише на алкоголь. А коли я подзвонила до слідчого і запитала, чому ж не проводили огляд на наркотичне сп’яніння, він сказав, що вже пізно», - обурюється жінка.

Разом із тим, лучанка зауважила, що водій BMW 7 є лучанином, а не мешканцем Тернополя, як про це журналістам повідомили інші очевидці.

Натомість пасажирка та водій BMW 3 розповіли, що сьогодні їдуть у міський віділок поліції на допит до слідчого.


Дорожньо-транспортну пригоду прокоментували у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

«13 грудня о 19:00 годині у Луцьку по вулиці Рівненській зіткнулися два автомобіля BMW. За кермом транспортних засобів перебували 33-річний та 29-річний водії. Обидва мешканці Луцька. Автомобілі рухалися у попутному напрямку. Внаслідок ДТП постраждала 25-річна пасажирка BMW 320. Обидва водії не перебували у стані алкогольного сп’яніння. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що стало причиною отримання тілесних ушкоджень потерпілою, слідчі луцького відділку поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 ККУ. Встановлюють обставини ДТП», - зазначив головний речник ГУНП у Волинській області Віктор Гомоль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
самовар Показати IP 16 Грудня 2019 16:10
тримати в руках переговорний пристрій під час руху заборонено закон україни про дор рух
лучанка до самовар Показати IP 16 Грудня 2019 17:27
І не кажіть , ото допомогла чоловікові ,вигородила, що називається, особливо з телефоном...
Шерлок до лучанка Показати IP 16 Грудня 2019 19:49
А де вказано, що він розмовляв по телефону? Тримати у руках - це ж не біля вуха
Отакої... Показати IP 16 Грудня 2019 16:22
"окрім ,чоловік тримав у руках телефон..."для чого під час руху тримати у руках телефон? -щоб розмовляти.Отже, під час руку чоловік розмовляв по ТЛФ і допустив зіткнення, превисивши швідкість.......десь так.
Справедливість до Отакої... Показати IP 16 Грудня 2019 20:07
Не чоловік тримав в руках телефон, а жінка тримала в руках телефон чоловіка
Віктор Показати IP 16 Грудня 2019 16:27
Якщо по правилах - то сьома беха винувата, змінював смугу, не переконався в безпечності маневру якщо "погляд зі сторони" то обоє рябоє, бо водія трійки неодноразово помічали за небезпечною їздою, плюс як авторка сама сказала "Окрім цього чоловік тримав в руках телефон, який розбився", плюс тоновані стопи (забороняється експлуатація якщо "а розсіювачах світлових приладів нанесено тонування або покриття, що зменшує їх прозорість чи світлопропускання.") Та й по факту авторка цієї розповіді зацікавлена сторона
Лучанин Показати IP 16 Грудня 2019 18:30
BMW це діагноз, вкотре у цьому пересвідчуюсь
Вася Показати IP 16 Грудня 2019 20:32
Окрім цього я тримала в руках телефон чоловіака, який розбився. ...
Петро Показати IP 16 Грудня 2019 22:14
Хто мені пояснить в якому пункті ПДР дозволено "обгін справа"? Та ще під час маневру тримати в руках переговорний пристрій... ППЦ! Зклейте їй рота. Може ще її чоловік як раз "косяк" розкурював? ("затисло між подушками руку" - повний аут)
Пєтя до Петро Показати IP 17 Грудня 2019 00:23
1. Не обгін а випередження)Та і це ніде не заборонено))) ( І вкзаано в ПДР рухатися як найближче до правої сторони дороги) 2. Не він тримав а вона тримала Читайте уважно
Дед до Пєтя Показати IP 17 Грудня 2019 17:26
Большинство на Волыни этого к сожалению не знают, и свято верят в обратное. Видно по комментам.
Олександр до Петро Показати IP 17 Грудня 2019 05:09
Випередження — рух транспортного засобу із швидкістю, що перевищує швидкість попутного транспортного засобу, що рухається поряд по суміжній смузі. Обгі́н — випередження одного або кількох транспортних засобів, пов'язане з виїздом на смугу зустрічного руху. Петро , справа було випередження і це дозволено Пдр. І добре читайте статю , хто тримав в руках чоловіка телефон який після удару розбився? Правельно , жінка його. Ви не тільки Пдр не знаєте , а ще й хреновенько читаєте. Винуватцем ДТП є водій BMW 7.
Юрист Показати IP 17 Грудня 2019 18:48
А слідчий давав дозвіл на розголошення даних досудового слідства?(постанова) За це передбаченозаконом відповідальність
але бреше Показати IP 17 Грудня 2019 23:03
Багато лучан бачили як ця беха трійка з собачою кличкою на номерах летае по вулицях.долетались.добре що нікого не розчавили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus