USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Злісні «неприбиральники» Луцька потраплять під приціл ЗМІ?

12 Серпня 2009 13:40
Із цієї п’ятниці представники Держекоінспекції на території Луцька проводитимуть рейди щодо дотримання чистоти територій, забур’янення. Також у неділю Луцький міський голова Богдан Шиба проїдеться обласним центром Волині, аби оцінити результати облагородження луцької землі. На обидва заходи начальник відділу екології Луцької міської ради Борис Сорока закликав долучитися й представників ЗМІ. Про це йшлося під час наради в мерії, - інформує 12 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Борис Сорока закликав мас-медіа разом із представниками екоінспекції з п’ятниці розпочати об’їзди і висвітлювати, «хто розводить антисанітарію, не підстригає траву, кущі».
 
«Там де влада, контролюючі органи працюють належним чином, де живуть патріоти і господарі – є порядок», - впевнений він.
 
Завтра, 13 серпня, розпочнеться черговий санітарно-екологічний день у Луцьку, - сказав пан Сорока. За його словами, основними об’єктами, які прибиратимуться, стануть Старе місто, парк культури та відпочинку імені 900-річчя Луцька.
 
Окрім того в неділю за участю Луцького міського голови Богдана Шиби та представників ЗМІ відбудеться організований об’їзд територій обласного центру Волині.
 
Довідково:
 
У санітарно-екологічному дні, який відбувся в Луцьку 7 серпня взяли участь 58 організацій. До облагородження міста залучено 1,2 тисячі лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Серпня 2009 15:16
Теріторію почали прибирати, а в під'їздах багатоповерхівок навпаки, в МЖК кажуть, скоротили прибиральниць. Ось так і будем дірки латати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus